Ak ste narazili na podvodníka sem s ním!

Re: Ak ste narazili na podvodníka sem s ním!

Poslaťod micomarek12 » Pia 30. Sep 2011 10:22:51

vies ja nemám dôvod oklamat nekoho vis ja som poctivy človek

--

a vies nikdy nevis či nepošle len obal bez CD alebo napalene a to som s tym počkanim urobil len teraz lebo som si nebol isty či mi pošle original

--

A aj tak mi to bolo na prd lebo CD bolo normalne len kód už bol použitý v Battlefied bad company 2 vis

--

ja som mal už vela inzerátov a ani jeden kupujúci sa nestažoval ešte mi dávali like že mám kvalitne fotky a že hru hned posielam a že mám lacne hry nehovorím že na ps3manii ale na bazošovy a tk :) :) :palec:

Obrázok užívateľa
micomarek12

• PSN ID: micomarek
  • micomarek@gmail.com
  • Marek Mičo

Feedback:

Positive feedback 2 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod tibco » Pia 30. Sep 2011 11:14:18

To je sice pekne,ale to iste moze trvdit aj podvodnik. Nakecam ti hocico co budes chciet pocut,len aby som sa dostal k tvojej hre. Tiez ti mozem povedat,ze som sa uz par krat spalil a ze ti hru poslem az ked sa presvecim,ze si mi poslal original a hra je v poriadku a potom sa na teba vykasem. Tak ako to je teraz je to v podla mna v poriadku aj ked riziko tam je vzdy.Je to skor o svedomi a charaktere cloveka.
Obrázok užívateľa
tibco

• PSN ID: tibco
  • chitibi@gmail.com

Feedback:

Positive feedback 1 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod micomarek12 » Pia 30. Sep 2011 12:22:36

ja som to tak len raz urobil :)

Obrázok užívateľa
micomarek12

• micomarek@gmail.com
  • Marek Mičo

Feedback:

Poslaťod Getrik » Pia 30. Sep 2011 12:49:44

Celkovo clovek ktory ma charakter dodrzi dohodu, dohodneme sa ze zajtra to obaja posleme, tak to posleme ak je problem tak sa iniciativne ozvem aby si druhy clovek o mne nemyslel ze som hajzel bez charakteru, tak to chodi v biznise a nie ze som ticho a neodpisujem..

Comu vsak neorzumiem je to ze aj podvodnik musi dat adresu s menom, jemu nevadi ze moze dojst auto plne nie moc prijemnych ludi ?
Obrázok užívateľa
Getrik

• PSN ID: Getrik
  • Jaroslav Getrik Melisek

Feedback:

Poslaťod micomarek12 » Pia 30. Sep 2011 13:09:36

asi tk

Obrázok užívateľa
micomarek12

• micomarek@gmail.com
  • Marek Mičo

Feedback:

Poslaťod yugi19 » Str 23. Nov 2011 16:31:04

Andrej Mendel - NESPOĽAHLIVÝ a KLAMÁR
s tymto clovekom vobec neobchodujte
objednal si u mna ps3 na dobierku ktoru vobec neprevzal a pri telefonatoch bol drzý

jeho adresa:
Andrej Mendel
Sturova 8
Modra
900 01

tel. c.: 0949 522 372
Obrázok užívateľa
yugi19

• PSN ID: yugi19

Feedback:

Positive feedback 0 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod RIJO43 » Sob 31. Dec 2011 21:09:19

Prevenciou pri vymene hier na dobierku moze byt i zadanie ceny hry, napr. ak vymienate hry s podobnou kupnou cenou (cca20eur) tak sa z druhou stranou dohodnete na rovnakej cene dobierky napr. po 10eur (bezna cena pouzitych hier s ozajstnou cenou 20eur), ja to tak robim a vyplaca sa to, ak nepoznam a nemozem sa spolahnut na druhu stranu.

Obrázok užívateľa
RIJO43

• PSN ID: RIJO43
  • http://www.facebook.com/Rijo43

Feedback:

Poslaťod Danielsan811 » Pon 27. Feb 2012 22:07:03

Chcem všetkých varovať pred podvodníkom menom:
Kobulský Juraj,Čsl.armády 17,08001 Prešov.Tel:0940796022 Mail:simka696@azet.sk
Mal som inzerát na kúpu PS3 hry Rayman origin.Dotyčný sa mi ozval že ju má a pošle mi ju na dobierku za 25€.Miesto hry mi prišiel obal s demoverziami jedného PC magazínu.
Je to varovanie pre ostatných!!!
PS:Ak ho poznáte dajte mu za mňa po papuli.

Obrázok užívateľa
Danielsan811

Feedback:

Poslaťod Východňar » Ned 18. Mar 2012 15:06:59

Danielsan811 píše:Chcem všetkých varovať pred podvodníkom menom:
Kobulský Juraj,Čsl.armády 17,08001 Prešov.Tel:0940796022 Mail:simka696@azet.sk
Mal som inzerát na kúpu PS3 hry Rayman origin.Dotyčný sa mi ozval že ju má a pošle mi ju na dobierku za 25€.Miesto hry mi prišiel obal s demoverziami jedného PC magazínu.
Je to varovanie pre ostatných!!!
PS:Ak ho poznáte dajte mu za mňa po papuli.

Danielsan811 a to už neraz tak bolo.Sám som si to prežil.Na bazoši som dal inzerát že kúpim GoW3 za 25€.A on sa ozval pod menom livius.POslal ni hru v DVD obale a ta hra bola nestlé(z cereálii)Adresa:Karol Líška,Brezno a ďalej neviem lebo si už nepamätám.

Obrázok užívateľa
Východňar

Feedback:

Poslaťod bigbow » Pon 19. Mar 2012 16:22:04

ako sorry ale poniektory si zato mozete sami , davat inzerat ze kupim nieco a este k tomu na bazos a ine podobne stranky je fakt sprostost a nehovoriac o tom ze nieco este aj kupit ved ak by niekto tu hru predaval tak ma vlastny inzerat a nebude cakat na to ci niekto neda inzerat ze kupi prave tu jeho hru!!! na kupu hier mate stranky/fora o hrach kde mate aspon nejaku taku sancu ze to dopadne dobre ak ovsem nebudete nakupovat zasa od niekoho co sa zaregistoval predtym ako pridal inzerat k hre ktoru zhanate , ma 1 prispevky a v profile prd a este nieco nazaver ak uz nakupujete tu v bazare a natrafite na inzerat bez fotky ci ceny tak ho jednoducho nahlaste (v prispevku trojuholnik s vykricnikom vpravo hore) pomozete nielen ostatnym ale hlavne sebe
Obrázok užívateľa
bigbow

• PSN ID: abcd999
  • http://www.facebook.com/Peter.LeBow.Temnik

Feedback:

Positive feedback 6 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod laftek » Sob 07. Apr 2012 9:31:48

Chcem ohlasit podvodnika,klamara a zlodeja v jednej osobe.
jeho adresa:
Zoltan Takacs
Kollarova 1
SENEC
903 01
DOHODLI SME SA ZE 26.3.2012 SI POSLEME NAVZAJOM HRY JA SOM MU HRU POSLAL ALE ON MNE NIE, MAM ZNAMU NA POSTE A ONA MI ZISTILA ZE HRU SI V PORIADKU PREVZAL 28.3.2012 PISAL SOM MU 29.3.2012 ZE KDE JE PRE MNA HRA A ON TVRDIL ZE ON HRU POSLAL A ZE JEMU HRA ESTE NEPRISLA, VKUSE SA NEZMYSELNE VYHOVARA PO POSLANI MOJHO PODACIEHO LISTKU SA PRIZNAL ZE HRU NEPOSLAL ALE SA VYHOVORIL ZE JEMU MOJA HRA NEPRISLA(klamal pretoze moju hru si v pohodli domova v tom case hral) A O TYZDEN NA TO KED MOJU HRU PRESIEL MI OZNAMIL ZE HRA MU PRISLA ALE V HROZNOM STAVE TAK MI JU POSIELA SPAT(moja hra mi doteraz neprisla), JE TO KLAMAR HRU SOM POSLAL 1.TRIEDOU DOPORUCENE(bola riadne zabalena) NENI MOZNE ABY PRISLA ZNICENA A KLAMAL AJ V TOM ZE HRU NEMA DOMA A ON SI JU DOMA HRAL ZATIAL CO MNE TVRDIL ZE MU HRA NEPRISLA, JE TO BEZCHARAKTERNY CLOVEK KTOREMU BY SOM PRIAL ABY HO NIEKTO OKRADOL AKO ON MNA A ABY VEDEL AKE TO JE

Toto nie su reci do vetra na vsetko mam dôkazy ak bude potrebne uverejnim aj jeho primitivne vyhovorky kvoli comu podla neho nemam este jeho hru L.A.Noire

--

este jednu vec som zabudol ja som sa z nim dohodol ze vymenime naruta za L.A.Noire a tato osoba ponuka L.A.Noire dalej dalsim ludom na vymenu popritom co ja na nu cakam ze mi dojde , povedzte si sami co to je za cloveka ked hru ktoru mal poslat mne ponuka dalej dalsim uzivatelom ps3manie
este by som Vás chcel poprosit ci by sa to z nim nedalo nejak vyriesit. dakujem

Obrázok užívateľa
laftek

Feedback:

Poslaťod 3skac11 » Sob 07. Apr 2012 10:54:00

...navrhujem, vrámci fóra, dávať takýmto ľudom BAN na IP-čku aby sem viac nesnorili a neokrádali. :ano:
Obrázok užívateľa
3skac11

• PSN ID: Tryskac11_SK

Feedback:

Poslaťod debnito » Sob 07. Apr 2012 11:07:26

laftek píše:Chcem ohlasit podvodnika,klamara a zlodeja v jednej osobe.
jeho adresa:
Zoltan Takacs
Kollarova 1
SENEC
903 01
DOHODLI SME SA ZE 26.3.2012 SI POSLEME NAVZAJOM HRY JA SOM MU HRU POSLAL ALE ON MNE NIE, MAM ZNAMU NA POSTE A ONA MI ZISTILA ZE HRU SI V PORIADKU PREVZAL 28.3.2012 PISAL SOM MU 29.3.2012 ZE KDE JE PRE MNA HRA A ON TVRDIL ZE ON HRU POSLAL A ZE JEMU HRA ESTE NEPRISLA, VKUSE SA NEZMYSELNE VYHOVARA PO POSLANI MOJHO PODACIEHO LISTKU SA PRIZNAL ZE HRU NEPOSLAL ALE SA VYHOVORIL ZE JEMU MOJA HRA NEPRISLA(klamal pretoze moju hru si v pohodli domova v tom case hral) A O TYZDEN NA TO KED MOJU HRU PRESIEL MI OZNAMIL ZE HRA MU PRISLA ALE V HROZNOM STAVE TAK MI JU POSIELA SPAT(moja hra mi doteraz neprisla), JE TO KLAMAR HRU SOM POSLAL 1.TRIEDOU DOPORUCENE(bola riadne zabalena) NENI MOZNE ABY PRISLA ZNICENA A KLAMAL AJ V TOM ZE HRU NEMA DOMA A ON SI JU DOMA HRAL ZATIAL CO MNE TVRDIL ZE MU HRA NEPRISLA, JE TO BEZCHARAKTERNY CLOVEK KTOREMU BY SOM PRIAL ABY HO NIEKTO OKRADOL AKO ON MNA A ABY VEDEL AKE TO JE

Toto nie su reci do vetra na vsetko mam dôkazy ak bude potrebne uverejnim aj jeho primitivne vyhovorky kvoli comu podla neho nemam este jeho hru L.A.Noire

--

este jednu vec som zabudol ja som sa z nim dohodol ze vymenime naruta za L.A.Noire a tato osoba ponuka L.A.Noire dalej dalsim ludom na vymenu popritom co ja na nu cakam ze mi dojde , povedzte si sami co to je za cloveka ked hru ktoru mal poslat mne ponuka dalej dalsim uzivatelom ps3manie
este by som Vás chcel poprosit ci by sa to z nim nedalo nejak vyriesit. dakujem
viem ze to mas sice daleko ale na takych len nastupit do auta pockat pred dverami ked pride bum teleskopkov po krku a ked sa preberie na are tak mu mozno dojde ze o.ebavat sa nevyplaca
Obrázok užívateľa
debnito

• PSN ID: debnito

Feedback:

Poslaťod andrejSVK63 » Sob 07. Apr 2012 17:23:38

ja som snim problem nemal !!!! poslal mi hru a všetko pohode hra bola god of war 3 !!!
Obrázok užívateľa
andrejSVK63

• PSN ID: andrejSVK63
  • Uš nemám :)

Feedback:

Positive feedback 4 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod qwertom » Sob 07. Apr 2012 17:52:00

andrej: to moze byt z toho dvovodu ze chcel neaky feedback aby mal aku taku dvoverihodnost
PS: ako napisal debnito tak si daj tu namahu a chod za nim, kus zdvihni hlas :D ale len ked mas aspon 18 lebo by si asi neuspel ak by bol starsi.

Obrázok užívateľa
qwertom

• PSN ID: ragingsiux

Feedback:

Positive feedback 7 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

PredchádzajúciĎalší

Späť na Predaj

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Google Feedfetcher