Assassin's Creed Revelations

Assassin's Creed Revelations

Poslaťod Lucius » Pon 06. Feb 2012 21:44:01

Obrázok

Dátum vydania: 15. novembra 2011
Vývojár: Ubisoft Montreal
Žáner: Akčná adventúra
Online hranie: áno, 8 hráčov
Jazyk: Angličtina

Každý z nás pre niečo žije, či je to už zábava, rodina. Ezio Auditore da Firenze však žije pre pomstu. Vďaka nej zistil, že pochádza z dlhého rodu zabijakov, ktorí sa snažia zabrániť templárom v ovládnutí sveta. Záverečný diel Eziovej trilógie zavedie majstra zabijaka na začiatku 16. storočia do Konštantinopolu, ktorý je priesečníkom osudov postáv ako dôb minulých, tak aj budúcich.

Záver príbehu majstra zabijaka si v recenzii na PS3manii odniesol pekných 8,5 z 10. V sekcii pre trofeje nájdete zoznam všetkých trofejí a v diskusii vám určite pomôžu aj pri získaní niektorých náročnejších.

Obrázok užívateľa
Lucius

• PSN ID: JozkoMrkvicka
  • dante.garza5@gmail.com

Re: Assassin's Creed Revelations

Poslaťod HulkM » Pon 06. Feb 2012 22:41:09

Moja najoblubenejsia hra poslednej doby.

Lucius velmi pochvalujem ze to tu rozsirujes :palec: .
Obrázok užívateľa
HulkM

• PSN ID: HulkM1

Poslaťod Lucius » Uto 07. Feb 2012 13:26:21

@ HulkM - asi pred dvomi týždňami som dokončil po dlhšej dobe konečne aj brotherhood, ktorý sa mi páčil a už sa neviem dočkať, kedy sa pustím aj do revelations.

vieš mi povedať, či sa v hre nachádzajú tajné kobky ako v dvojke hrobky templárov a v brotherhood romulove brlohy? lebo tieto časti som mal vždy veľmi rád a boli nesmierne zábavné :ano:
Obrázok užívateľa
Lucius

• PSN ID: JozkoMrkvicka
  • dante.garza5@gmail.com

Poslaťod HulkM » Uto 07. Feb 2012 16:27:09

Lucius píše:@ HulkM - asi pred dvomi týždňami som dokončil po dlhšej dobe konečne aj brotherhood, ktorý sa mi páčil a už sa neviem dočkať, kedy sa pustím aj do revelations.

vieš mi povedať, či sa v hre nachádzajú tajné kobky ako v dvojke hrobky templárov a v brotherhood romulove brlohy? lebo tieto časti som mal vždy veľmi rád a boli nesmierne zábavné :ano:

Myslis take hladanie cesty a nieco na konci. Tu su take misie v pribehu ked hladas kluce. Tiez pri konci pozbierani stranok je taky dost dlhy level. Nehladas tu ale casti armoru. Daju sa tu ziskat ale 2. Jeden za vsetky Deny s Assassinmi a druhy za tie stranky.
Obrázok užívateľa
HulkM

• PSN ID: HulkM1

Poslaťod Filipos25 » Str 08. Feb 2012 12:17:03

Skvelá hra :palec: jedna z mojich najočakávanejších hier minulého roka a navyše to bude moja prvá platina :jupi: :jupi: :jupi:
Obrázok užívateľa
Filipos25

• PSN ID: FILIPOS25

Poslaťod caba » Str 08. Feb 2012 14:20:06

Pre mňa Revelations neuveriteľne príjemným prekvapením. Nejako veľa inovácií tam síce nebolo ale úplne to vynahradilo ukončenie príbehu okolo Ezia a Altaira. Fakt pecka, veľmi sa mi to páčilo a už som naštartovaný na vyvrcholenie túto jeseň :)
Obrázok užívateľa
caba

• PSN ID: Buddha-SVK
  • Lubos Cabala

Späť na Hry

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Sark95