Milý Pán Švec.Môžem vedieť prečo som dostal Ban? Pretože my to príde DOSŤ diskriminujuce dat ako dovod bannu ¨Lopi¨. Vy ako admin mate prezentovať spravedlnosť a múdrosť na tejto stranke!Namiesto toho ste ukázali pravý opak.Ked máte niaky hmotný dôkaz tak prosím o predloženie ze majitel tohto účtu je ¨Lopi¨.Nadalej moja téma nijako nikoho neuráža a podla zákona mám pravo na slobodu prejavu.Moje video nema prezentovat útok v žiadnej forme proti značke Bigajz.Jedna sa o zcela novu značku ktorá nema s značkou Bigajz nič spoločné.Menovany Lopi je sučastou videa ktore som sem pridal.Ale v žiadnom prípade nie je majitel tohto účtu.A uprimne my je zle z ludi ktory takto diskriminuju ludí na zaklade niakych klamstiev ktore niesu nikím dôverným potrvdené.
To video bol môj nápad a spravil som ho hlavne kvôli tomu pretože menovany Bigajz alias Lubor M. je my dlžny už dve roky 50€ a jednoducho ma naštvalo jak si kupuje nove limitovane edicie hier,nahravaciu kartu,telku a mne ich nieje ochotný za žiadnu cenu vrátiť. Musíte sám uznať že nie jedného človeka by pohár trpezlivosti pretiekol. Je my trápne to riešiť cez vašu ináč veľmi kvalitnú stránku ale jak som už povedal menovaného Luba nieje možne nikde inde zastihnúť. Musíte pochopiť že človeka ktorého si tak úprimne chránite nemá určitá skupina ľudí rada za tieto výstrelky ktoré majú dopad na REÁLNY život. Úprimne my ide len o moje peniaze o nič iné. Bol by som veľmi vďačny keby ste mu skúsili dohovoriť aj vy v záujme obidvoch strán.