Islo by o taky offlinovy Time Attack, ktory nevyzaduje moc casu(relativne), kazdy si moze jazdit kedy a kolko ma chut a nasledne sa pochvalit svojim vykonom tu.
Ak mate teda vo svojej garazi auto, o ktorom si myslite, ze je vo svojej (PP) triede ovladatelnostou alebo rychlostou na okruhu neporazitelne, napiste to sem.
Pravidla su jednoduche. Jazdi sa offline (nie v online miestnosti). Vsetky auta mozu jazdit jedine na Sport Soft pneu. Mozu to byt iba civilne street legal verzie (tuning je neobmedzeny, ziadne zavodne specialy ani RM) a musia spadat do nasledujucich PP kategorii (400, 450, 500, 550, 600pp, akonahle auto prekroci hranicu, automaticky spada do vyzsej kategorie), trate na ktorych mozete dokazat rychlost vaseho tatosa su Deep Forest(DF) a Trial Mountain(TM)
post si predstavujem asi takto
Kategoria 500pp
Amuse S2000 R1 (***) - 1.31,266 (TM)
(*** info o vykone a hmotnosti)
dufam ze si teda par hracov GT5 najde cas aj na takuto zalezitost nech vieme, kto ma v garazi krala okruhov

(podla toho kolko ludi si to tu vsimne a zucastni sa mozeme pridat aj ine trate prip. system vyzvy kde by hrac mohol vyzvat druheho s tym ze vyzyvatel vybera kategoriu a vyzvany trat a vysledky by isli cezomna cez PMky.)

no ja som za...

budem prvá