No ja si myslim ze hry su kratsie uz len skrz to aby sa hra rychlo skoncila a ludia kupovali dalsie hry alebo pokracovanie tiej istej.... oni to maju prespekulovane vedia co robia
Pisem asi od veci, ale potrebujem poradit.Synator ma ps3 GT5, sme v tej sekcii A asi 26 level. Kupili sme veselo formulu Ferari f1 za 12 melonov bola akoze od levelu 24. Problem je, ze s tou formulou nemozeme hrat ziadnu hru, aj ked tam mala level 24. Tesili sme sa, ze mame kupenu super masinu a nis z toho. Vsetky peniaze sme do nej obuchali (:-)) Poradi niekto ? neda sa ani predat.
ja taky pocit ani nemam, skor zalezi od toho co hravas. taky skyrim je jedna z najdlhsich hier co poznam a stale to nemam ani zdaleka prejdene. zo skakaciek uzasny rayman origins som presiel s kamosom za neviem, 9-12h, ked hras sam tak by to bolo oooovela viac... vybrat sa stale este da. najkratsia "velka" hra co poznam je kane and lynch 2, single dlhy cca 2,5h. bezkonkurencne
Palec , you are doing it wrong . Najkratší je Battle : Los Angeles a najdlhší je jednoznačne bezkonkurenčný Skyrim , ktorý má okolo 300 hod. hrateľnosti .
No myslím ,že u niektorých hier tu kratšiu hernú dobu vynahradí obsah ktorý v tej hre je myslím tým ,že je lepšia kvalita ako kvantita, ale zas ak hrá ma 5-6 hodín v singleplayeri a hráč ,ktorí si ju kúpi neobľubuje multiplayer a zaplatí zaňu 50 eur ,tak to je veru smutne.
Podla mojich skusenosti z poslednej doby vobec nemozem povedat, ze by hry boli kratsie... Ak si kupis hru s multiplayerom, tak tu sa o kratkosti neda hovorit v ziadnom pripade...
A hry ktore som hral a hram v poslednej dobe na PS3 mi ako kratke vobec nepripadaju - uvediem napr. Infamous, Dark Souls, GT5, Deus Ex, Castlevania...