Poradte mi prosim BBC2 vs MW 2

Re: Poradte mi prosim BBC2 vs MW 2

Poslaťod dodops3 » Pon 21. Mar 2011 16:58:42

to ze pospajas vydarene momenty s teba nerobi skillera to dokaze kazdy...a je to smutne ze konzolovy hraci su velmi ochudobneny o to najviac co v fps je a to je masivnost mag sa odlisuje ale inak konzolista poriadnu fps legendu este nehral

Obrázok užívateľa
dodops3

• PSN ID: dodo_svk29
  • dominik.lazo@gmail.com
  • Dominik Lazo

Poslaťod MMshow » Pon 21. Mar 2011 17:30:01

V oboch hrách mám už niečo odohraté (BBC2 aj MW2), takže sa pokúsim ich objektívne porovnať.

Modern Warfare je jednoznačne jednoduchšia hra než Battlefield, preto ju aj hráva (hrávalo) viac ľudí, resp. tí, čo neprekonvertovali na Black Ops. Jednoducho aj keby je dotyčný blbec, v MW2 nemôže dostať skutočne poriadnu nakladačku. To však neznamená, že sa v ňom nedá zlepšovať. Kopec techník ako je quickscoping sa treba naučiť, no rozhodne to stojí za to. Osobne považujem post odstrelovača za najlepšiu triedu v MW2, ak ide karta, pocit z hry je neopísateľný, zvlášť pri rýchlosti streľby 1 palica/ 2 sekundy :haha: . Pomáha tomu kopec odmien za killstreaky a pod, navyše ak dáš posledný kill zápasu, všetci ho uvidia a nič nemôže viac pohladkať ego ako krásna strela zo svojej dielne.

Na druhej strane Battlefield sa dá s čistým svedomím považovať za oveľa serióznejšiu hru. Množstvo prostriedkov ako sú tanky, vrtuľníky a zničiteľnosť prostredia napomáhajú k umocneniu pocitu z hry. BC2 má taktiež asi aj najlepšiu balistiku zbraní v hrách vôbec. Najviac to pociťuje sniper, kde pri streľbe na veľkú vzdialenosť treba odhadnúť ako vysoko treba nad nepriateľa namieriť, pretože gravitácia tlačí guľku nadol, a tiež musíš rátať s miernym zanášaním strely do strany. V praxi to znamená, že Battlefield treba stále trénovať a zlepšovať sa v ňom.

BC2 ale dostáva poriadne na frak v MW2 v rámci jednej veci a tou je ranking systém. V Battlefielde pri vyšších rankoch musíš nazbierať absurdných 100 000 + bodov na novú hodnosť. Matematiku nechám na vás, 1 štandardný kill = 50b, 100 killov z jednej zbrane 5000 b... V MW2 po dosiahnutí najvyššieho ranku máš možnosť vstúpiť do prestíž módu (celkovo 10 prestige) a odomykať zbrane odznova. Navyše MW má challenge, t.j. odmeny za to ako hráš, ako používaš zbrane a veľakrát ich odomkneš nevedomky, čo vcelku poteší.

Verdikt - v rámci zábavy sú na tom obe hry rovnako, ide len o to, ktorej dáš prednosť. Ja mám obe a bavia ma stále.
Obrázok užívateľa
MMshow

• PSN ID: LilMarkusitoSVK

Poslaťod misko_01 » Pon 21. Mar 2011 19:51:13

MMshow píše:V oboch hrách mám už niečo odohraté (BBC2 aj MW2), takže sa pokúsim ich objektívne porovnať.

Modern Warfare je jednoznačne jednoduchšia hra než Battlefield, preto ju aj hráva (hrávalo) viac ľudí, resp. tí, čo neprekonvertovali na Black Ops. Jednoducho aj keby je dotyčný blbec, v MW2 nemôže dostať skutočne poriadnu nakladačku. To však neznamená, že sa v ňom nedá zlepšovať. Kopec techník ako je quickscoping sa treba naučiť, no rozhodne to stojí za to. Osobne považujem post odstrelovača za najlepšiu triedu v MW2, ak ide karta, pocit z hry je neopísateľný, zvlášť pri rýchlosti streľby 1 palica/ 2 sekundy :haha: . Pomáha tomu kopec odmien za killstreaky a pod, navyše ak dáš posledný kill zápasu, všetci ho uvidia a nič nemôže viac pohladkať ego ako krásna strela zo svojej dielne.

Na druhej strane Battlefield sa dá s čistým svedomím považovať za oveľa serióznejšiu hru. Množstvo prostriedkov ako sú tanky, vrtuľníky a zničiteľnosť prostredia napomáhajú k umocneniu pocitu z hry. BC2 má taktiež asi aj najlepšiu balistiku zbraní v hrách vôbec. Najviac to pociťuje sniper, kde pri streľbe na veľkú vzdialenosť treba odhadnúť ako vysoko treba nad nepriateľa namieriť, pretože gravitácia tlačí guľku nadol, a tiež musíš rátať s miernym zanášaním strely do strany. V praxi to znamená, že Battlefield treba stále trénovať a zlepšovať sa v ňom.

BC2 ale dostáva poriadne na frak v MW2 v rámci jednej veci a tou je ranking systém. V Battlefielde pri vyšších rankoch musíš nazbierať absurdných 100 000 + bodov na novú hodnosť. Matematiku nechám na vás, 1 štandardný kill = 50b, 100 killov z jednej zbrane 5000 b... V MW2 po dosiahnutí najvyššieho ranku máš možnosť vstúpiť do prestíž módu (celkovo 10 prestige) a odomykať zbrane odznova. Navyše MW má challenge, t.j. odmeny za to ako hráš, ako používaš zbrane a veľakrát ich odomkneš nevedomky, čo vcelku poteší.

Verdikt - v rámci zábavy sú na tom obe hry rovnako, ide len o to, ktorej dáš prednosť. Ja mám obe a bavia ma stále.

ved ja netvrdim ze bfbc2 je blbost, obe hry mam a je to vcelku sranda :)
PS: pekne napisany koment... taka little recenzia na obe hry :) thumbs up :) :palec: :palec: :palec:

--

dodops3 píše:to ze pospajas vydarene momenty s teba nerobi skillera to dokaze kazdy...a je to smutne ze konzolovy hraci su velmi ochudobneny o to najviac co v fps je a to je masivnost mag sa odlisuje ale inak konzolista poriadnu fps legendu este nehral

neda sa mi neodpisat...
tebe som len dal priklad, ze to ide hrat zas snipera... neviem co potom prekrucas a hovoris o masivnosti... ked chces masivnost tak si hraj MAG...

"to ze pospajas vydarene momenty s teba nerobi skillera to dokaze kazdy..." - ukaz nieco podobne a tisko budem zavidiet :rehot: :rehot: :rehot:

Obrázok užívateľa
misko_01

• PSN ID: misko_01

Poslaťod dodops3 » Pon 21. Mar 2011 21:55:09

to morgen pisal o kempeni ja viem ze v cod je zo snipou velka zabava ...ja som reagoval na video a na tu frazu ze je nuda behat na mape ako svet inak som rad ze ti napisem nieto robit videa na tej mojej kisni...ale takyto best moment spravy kazdy aspon trochu sikovny hrac

Obrázok užívateľa
dodops3

• dominik.lazo@gmail.com
  • Dominik Lazo

Poslaťod MMshow » Uto 22. Mar 2011 18:02:04

Ja som na nikoho nereagoval. Ak to niekto zobral osobne tak sa ospravedlňujem, len som chcel napísať môj názor na obe hry :D
Obrázok užívateľa
MMshow

• PSN ID: LilMarkusitoSVK

Poslaťod misko_01 » Uto 22. Mar 2011 18:10:28

MMshow píše:Ja som na nikoho nereagoval. Ak to niekto zobral osobne tak sa ospravedlňujem, len som chcel napísať môj názor na obe hry :D

vsak sa nic nedeje :) :) :)

Obrázok užívateľa
misko_01

• PSN ID: misko_01

Poslaťod dodops3 » Uto 22. Mar 2011 20:21:24

ale ved ja som pisal miskovy :hihi:

Obrázok užívateľa
dodops3

• dominik.lazo@gmail.com
  • Dominik Lazo