Zástupcovia Guinessovej knihy rekordov zverejnili zoznam 50 najlepších herných koncov. Hlasovania sa zúčastnilo takmer 14 tisíc dobrovoľníkov a ako asi s hrôzou tušíte, svedčiac podľa obrázku novinky, víťazom nebol nik iný,... než Call of Duty Black Ops. Redaktor by nemal svoje novinky nakaziť vlastnými názormi, ak však máte trochu súdnosti, Black Ops na prvom mieste nemá čo robiť. Call of Duty sériu mám napriek istým výhradám rád a rovnako mám rád aj BO. Ale aby sa konšpiračná blockbusterová kampaň predbehla o viac než tridsať miest s Metal Gear Solid 3 a jeho nezabudnuteľným, emóciami nabitým, brutálne nádherným zakončením, aké vo filmovom priemysle ešte nenašlo ekvivalent, to je trochu silná káva.
Bez ohľadu na to, že každá z hier má svoje momenty a každý človek má individuálne chute, výsledný rebríček by mal skončiť v koši a drvivá väčšina hlasujúcich dostať facku. Svet sa samozrejme nerúca, ide len o anketu, no z úcty k niektorým dielam a serióznym hráčom u mňa opäť raz celá Guinnesová organizácia a ich "rekordy" typu najdlhšie chlpy na pozadí, výrazne klesla.
50. Resident Evil 4
49. Star Wars: Knights of the old Republic
48. Ratchet & Clank: a Crack in Time
47. Crysis 2
46. The Elder Scrolls IV: Oblivion
45. Call of Duty: World at War
44. Star Wars: The Force Unleashed II
43. Half-Life 2: Episode Tow
42. Super Metroid
41. The Legend of Zelda: Twilight Princess
40. New Super Mario Bros. Wii
39. inFamous
38. Fallout 3
37. Grand Theft Auto: San Andreas
36. Gears of War 2
35. Bioshock
34. Starcraft II: Wings of Liberty
33. Sonic Adventures 2
32. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
31. Kingdom Hearts II
30. Mass Effect
29. Super Mario Galaxy
28. Sonic the Hedgehog
27. Metal Gear Solid
26. Assassin's Creed II
25. Assassin's Creed
24. Shadow of the Colossus
23. Call of Duty 4: Modern Warfare
22. Kingdom Hearts
21. Uncharted 2: Among Thieves
20. Super Mario Galaxy 2
19. Mass Effect 2
18. Grand Theft Auto IV
17. Portal 2
16. Assassins Creed: Brotherhood
15. Prince of Persia: The Sands of Time
14. Halo: Combat Evolved
13. Halo 3
12. Pokemon Black and White
11. Super Mario Bros
10. Heavy Rain
9. Final Fantasy VII
8. Metal Gear Solid 4
7. Portal
6. Red Dead Redemption
5. God of War
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
2. Halo: Reach
1. Call of Duty: Black Ops
Nezabudnite sa v komentároch podeliť o vaše pocity.
Zdroj: GWR
Pridať článok na:

ale 1OO ľudí, 1OO chutí
pre mňa mal najlepší koniec Heavy Rain, aj keď ich bolo hneď 6 

niektoré hry majú byť oveľa nižšie, niektoré oveľa vyššie, niektoré tam nepatria a veľa ich tam chýba, ked zabudnem na ps3 a pozrem sa hlbšie do mojej hernej historie napadne ma excelentný záver skvelej adventury Atlantis a tak isto aj Atlantis 2, kto to hral urcite súhlasí, alebo napríklad Castlevania Lord of Shadow, hlboko podhodnotená hra, ktorá mala záver, že som mal otvorenú hubu ešte 2 dni po odohratí ( to ma napadlo, lebo som to nedávno odohral a bolo to excelentné) a čo tak Mafia 1? úprimne, koho z vás neprenasleduje veta "Pan Angelo? Pozdravuje Vás Don Salieri") a to sú ich este tucty pri ktorých mi naskošila husia koža pri závere a tie hry tu niesu spomenuté