Modern Warfare 3 dostane okrem máp aj nový patch

Modern Warfare 3 dostane okrem máp aj nový patch

Poslaťod MMshow » Str 22. Feb 2012 16:21:35

Obrázok

Kedy výjde nový patch 1.09 a aké zmeny prinesie sa dozviete v novinke. Okrem toho prezradíme, že počet dosiahnuteľných prestíž úrovní nekončí pri čísle 10. Už prednedávnom bol zvýšený počet prestížiek na PC z 10 na 15 a konečné číslo sa ešte neskôr zdvojnásobí oproti pôvodnému. Včera vyšiel patch 1.09 aj na Xbox Live, teda už aj tábor od Microsoftu môže ťahať sériu ďalších 400 levelov. Bolo však zbytočné túto novinku zverejňovať predčasne, pretože až dodnes sa nevedelo, kedy sa zmena dotkne PS3. Podľa Roba Bowlina z IW už 28. februára vychádza 1.09 aj na PS3, prináša nové prestíže a HD uploady z theatre. Tam však zmeny končia a na prípadné úpravy spawnov či iných neduhov bude treba počkať až do ďalšieho update. Nie náhodou vychádza 1.09 práve 28. februára, v tento deň dostanú elitkári prvé dve mapy z DLC, ktoré si zvyšok osadenstva bude môcť zakúpiť v marci. Pozdáva sa vám nápad pridania nových prestíž úrovní?

Obrázok

Zdroj: MP1ST

Pridať článok na:
Obrázok užívateľa
MMshow

• PSN ID: LilMarkusitoSVK

Re: Modern Warfare 3 dostane okrem máp aj nový patch

Poslaťod qaqaqaqaqaqaqa » Str 22. Feb 2012 16:31:34

ja neviem, robim asi 4 prest. a hovoril som si, ze uz budem skoro v polovici. nechapem naco to je dobre pre hraca :nechapem:
Obrázok užívateľa
qaqaqaqaqaqaqa

• PSN ID: qaqaqaqaqaqaqa

Poslaťod right_direct » Str 22. Feb 2012 17:24:06

k spawnom pouzivam tactical insertion ked sa naucis kde ich dat a kedy funguje to perfektne.odporucam skusit!
10 prestizi dalsich podla mna neni dobry napad ale je tam moznost dobrovolne ist dalej.
HD rendering clips bude super ja robim montaze a kvalita je360 p co je nic moc!
cod til i die!

Obrázok užívateľa
right_direct

• PSN ID: right_direct
  • jozef kubelak

Poslaťod palecc22 » Str 22. Feb 2012 19:56:48

qaqaqaqaqaqaqa píše:ja neviem, robim asi 4 prest. a hovoril som si, ze uz budem skoro v polovici. nechapem naco to je dobre pre hraca :nechapem:

ale ani to neuskodi. ja napr. ked som v mw2 dosiahol prestige 10 tak som si proste zmazal profil (PC) a siel odznova. v mw3 stupa prestige jak na beziacom pase ani nie 20h na jeden stupen tak ja som celkom rad
Obrázok užívateľa
palecc22

• PSN ID: palecc22SVK

Poslaťod MMshow » Str 22. Feb 2012 20:09:16

palecc22 píše:ale ani to neuskodi. ja napr. ked som v mw2 dosiahol prestige 10 tak som si proste zmazal profil (PC) a siel odznova. v mw3 stupa prestige jak na beziacom pase ani nie 20h na jeden stupen tak ja som celkom rad

Toto je pravda. V MW2 trebalo na 1 prestige takmer o tretinu viac xp než v MW3, inak povedané za čas strávený robením všetkých prestige v MW2 sa dá dosiahnúť 15 prestige v MW3. A to nerátam ten nášup challengov v MW3, kde sa dá striedaním pár zbraní a perkov nazbierať v pohode pol miliióna XP. Škoda, že kamufláže sa resetujú tiež, toto mohli odstrániť, najmä keď pri vydaní hry neoznámili možnosť ďalších prestige a veľa ľudí na desine má kvantum zlatých zbraní, pretože rátali, že sú na konci. Taká zlatá MSR by ma mrzela...
Obrázok užívateľa
MMshow

• PSN ID: LilMarkusitoSVK

Poslaťod cuboGTi » Štv 23. Feb 2012 0:06:11

Chlapci ...bola to iba otazka casu kedy dvihnu prestize ...ja osobne to potiahnem na 10 a zacnem sa venovat chalengom a unlocku vsetkeho co sa da. 15 - 20 presigov je pre typkov ktory newedia co zo sebou mozno raz vsetci budeme prestige 20 :D
Obrázok užívateľa
cuboGTi

• PSN ID: cuboGTi
  • jpistej@googlemail.com
  • http://www.facebook.com/jakub.pistej

Späť na Novinky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: dodops3, Flux_33, Google [Bot], HaJJzeLLhoFF_SvK, I1H_SK, Seznam.cz, sydcr01, Zdenno