Bavil som sa s kamosom o tom turnaji a jeho nazor bol ze SQrush nieje velmi dobra volba.Je sice vyhodou nizsi pocet hracov ale pri defend sa viac kempi a neukaze sa tak skutocny skill hracov.V Conquest je zase problem ze viac hracov je vo vzduchu a v tankoch ako so zbranov v ruke.On mi odporucal DeathMatch alebo SQDM.Mne osobne sa viac paci myslienka SQDM kedze je to tymova hra.Len ci sa mi hraci dohodneme a zalozime tymi.
Tomas píše:O účasť by som sa nebál, keď sa to hodí ako novinka, určite si to všimne veľa ľudí

Skus dat do eteru ze kolko ludi by malo zaujem lebo zatial nas je malo.Bol by som ti velmi vdacny a myslim ze aj ostatny co maju zaujem.
vitoka79 píše:pripojite sa na prazdny server a zacnete pozivat ludi a potom vam tam server nahadze hocikoho a zaplni sa to skor nez si prdnete.
To je presne ten problem.Potrebujem full sever aby sme tam boli iba mi Maniaci kedze nieje private match.Vetci sa zhodneme ze je to EPIC FAIL a krok spat od EA.Ostava nam len dufat ze sa to opravy.Ale kym sa tak stane (ak vobec) tak treba nieco vymysliet.