NextGen Expo

NextGen Expo

Poslaťod HulkM » Štv 03. Nov 2011 10:44:00

Obrázok

Kód: Vybrať všetko
Otváracie hodiny:
Sobota (12. Novembra): 9.00 - 20.00
Nedeľa (13. Novembra): 9.00 - 19.00

Tento rok sa na vás tešíme v areáli Incheba Expo Bratislava, HALA B1

Cena lístkov na mieste:
jednodňový lístok za 7 EUR,
dvojdňový lístok bude za 10 EUR.

SECTOR.sk, najväčší herný portál na Slovensku, po minuloročnom úspechu s návštevnosťou presahujúcou kapacity pôvodného priestoru, pripravil aj tento rok množstvo atrakcií a súťaží.

Počas dvoch dní si budú môcť návštevníci NextGen Expo 2011 na vlastnej koži vyskúšať najhorúcejšie herné novinky od popredných distribútorov EA, Sony, Microsoft a Nintendo a to ešte predtým, než sa dostanú mnohé z nich na trh.
Na NextGen Expo 2011 sa budú konať aj Majstrovstvá Slovenskej republiky v počítačových hrách v spolupráci s najväčšou herňou Storm. Pre súťažechtivých budú pripravené turnaje v hraní na PC a konzolách PlayStation, Xbox360, Nintendo o atraktívne ceny.

Okrem hier budú vystavované aj rôzne gadgety a bláznivé technologické hračky, o ktorých ste možno ani len nesnívali.

Prostredie NextGen Expo 2011 bolo navrhnuté tak, aby vyhovovalo všetkým vekovým kategóriám bez ohľadu na pohlavie a skúsenosti s hrami. Každý návštevník sa sám stane účastníkom vlastnej hry, ktorej opraty drží vo vlastných rukách. A kto vie, možno na jej konci sa stane majiteľom výkonnej zostavy od spoločnosti HP v hodnote 1500 EUR, prípadne inej lákavej ceny.

Nová dimenzia zábavy na NextGen Expo 2011 počíta aj so živými vstupmi mediálneho partnera Rádia Európa 2, ako aj súbojmi s moderátormi počas celej akcie.

Pokiaľ máte záujem spolupracovať ešte tento rok, prípadne by ste mali záujem o spoluprácu na budúcom ročníku, neváhajte nás kontaktovať!
Kontakt: vladimir.nestiak@sector.sk

Viac na www.nextgenexpo.sk, prípadne na http://www.facebook.com/nextgenexpo

Tolko uvodne formality. Ide o druhy rocnik ale tento raz sa meni miesto konania. Minuly rok som bol a nelutujem. Chysta sa niekto aj z tade na toto podujatie? Ozvite sa. Mozme dat nejake mini/maxi stretko ps3manie :palec: .
Obrázok užívateľa
HulkM

• PSN ID: HulkM1

Re: NextGen Expo

Poslaťod Coky » Štv 03. Nov 2011 12:39:22

romyslam nad tym ze pojdem ale dost blbo mi to vychadza datumovo. a skoda ze je blava tak daleko :D
snad sa mi to podari ale skor asi nie
Obrázok užívateľa
Coky

• PSN ID: cokyno

Re: NextGen Expo

Poslaťod lubiqe » Štv 03. Nov 2011 13:04:02

Ja idem urcite bude sranda

Obrázok užívateľa
lubiqe

• PSN ID: tutocak
  • Lubor Markech

Späť na ps3mania.sk