Detaily ohľadom DLC-čiek pre Soul Calibur V

Detaily ohľadom DLC-čiek pre Soul Calibur V

Poslaťod Dark Demon » Pia 27. Jan 2012 15:41:21

Obrázok

Hoci Európa stále čaká na oficiálne vydanie piateho Soul Caliburu, zoznam pripravovaných sťahovateľných prídavných obsahov je k dispozícii už dnes. Kedy sa dočkáme každého z nich a čo budú obsahovať? Prvé príde 3. februára, teda v deň európskeho vydania hry a prinesie deväť častí k odevu vašich bojovníkov, vrátane bikín, malieb na tvár a parochní. Druhé je naplánované na deň svätého Valentína, kedy sa dočkáme ďalších prídavných predmetov, ako sú napríklad kimoná či zvieracie hlavy. Nakoniec si 28. februára stiahneme ďalšie maľby na tvár a kamufláže.

Každý z balíčkov bude obsahovať aj niekoľko skladieb z predošlých dielov, konkrétne ten prvý prinesie hudbu zo Soul Blade a Soul Calibur, druhý zo Soul Calibur II a III a tretí zo Soul Calibur IV a Broken Destiny. Každé z nich bude stáť €1.99.

Zdroj: IGN

Pridať článok na:
Obrázok užívateľa
Dark Demon

• PSN ID: commonletmein

Re: Detaily ohľadom DLC-čiek pre Soul Calibur V

Poslaťod cipur » Pia 27. Jan 2012 19:34:52

to vsetko mohlo byt ako bonus po prejdeni hry s roznymi postavami :nesuhlas:

Obrázok užívateľa
cipur

• PSN ID: cipur
  • cipu111@gmail.com

Poslaťod ps3hrac1 » Pia 27. Jan 2012 20:42:11

cipur píše:to vsetko mohlo byt ako bonus po prejdeni hry s roznymi postavami :nesuhlas:

Tak co cakas chcu zarobit .....
Obrázok užívateľa
ps3hrac1

• PSN ID: TomasZV_svk

Poslaťod cipur » Sob 28. Jan 2012 0:23:17

ps3hrac1 píše:Tak co cakas chcu zarobit .....
chapem :( zarobit a okradnut su dve veci :( to co uz predavaju ako DLC je na zaplakanie , kupit si krabicu od mlieka a mlieko bude DLC ?, prepacte ja som zasadne proti DLC ked kupujes nieco mas to dostat v tej najlepsej forme a nie umyselne trhat misie a bonusy Pre extra peniaze :nie:

Obrázok užívateľa
cipur

• PSN ID: cipur
  • cipu111@gmail.com

Poslaťod ps3hrac1 » Sob 28. Jan 2012 1:02:42

cipur píše: chapem :( zarobit a okradnut su dve veci :( to co uz predavaju ako DLC je na zaplakanie , kupit si krabicu od mlieka a mlieko bude DLC ?, prepacte ja som zasadne proti DLC ked kupujes nieco mas to dostat v tej najlepsej forme a nie umyselne trhat misie a bonusy Pre extra peniaze :nie:

Ani ja nemam rad DLC a nemam stale peniaze na DLC a ked uz kupujem daku hru zaplatim zo 40 euro tak uz by hra mala mat ok niektore DLC su dobre ale tie ako vravis co maju malickosti to fakt by mohli davat do hier.
Obrázok užívateľa
ps3hrac1

• PSN ID: TomasZV_svk

Späť na Novinky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Trypanosoma