Pfu.. no.. ehm... Black Ops je kampaňou celkovo dobre zvládnutá hra, na prvé miesto by som ja dal určite inú hru a vymenil takmer celý rebríček. Ono už len zostaviť niečo takéto je neskutočne ale neskutočne hlúpe a človek, ktorého toto napadlo je taký hardcore hráč ako ja znalec maďarského jazyka. Ak by som mal stráviť vypisovaním svojich názorov ku každému miestu, strávili by sme tu mladosť.. Pár vecí mi tu však nedá dýchať - Objavil sa tu najhorší diel Fallout série ale najlepšie dva diely, samozrejme prvý a druhý, tu ani nechyrujú. V rebríčku sa objavila najhoršia hra zo Star Wars univerza, čo som mal možnosť v živote hrať - kam sa podel Jedi Outcast? Aspoň KotOR to tu zachraňuje. Ako sa tam dostalo GTA4, ktoré je vlastne neskutočne obrovským nerfnutím celej tejto série? Samozrejme sa nám sem dostali takmer všetky Assassin's Creed hry, ktoré sršia originalitou ako slovenské televízne programy. Kingdom Hearts super, FFko sa tiež umiestnilo ale o Dragon Quest ani chýru

Uncharted tu podľa mňa nemá tiež čo robiť, je to také béčko ako filmy od Segala.. aj keď dobré zvládnuté, tak to ľudia kupovali.. Avatar anyone? Half-life tiež nič... Aspoň 12. miesto ma potešilo, ľudia zachytili zmenu, že séria stavia primárne na príbehu konečne a nie na bezhlavom mlátení všetkého živého.
Tak sme si niečo vymenovali a suma sumárom je to, že som už asi dosť starý podľa dnešnej makety, lebo u mňa by sa tam objavil určite Half-life, Baldur's Gate, Chrono Trigger, nejaké NES klasiky (nie, Super Mario nie je bullshit, ako tu niekto písal, je to geniálna a neskutočne zábavná hra, ktorá nemá konkurenta. Ak by všetky hry, ktoré tu tak masovo kupujeme mali aspoň polovicu inovácii, ktoré so sebou prináša každý diel tejto série, nevideli by sme slnečné svetlo na pár mesiacov

) a hry, ktoré sú staršieho ročníka.. síce ich revolučné nápady hrávate aj teraz, len si to väčšina mladých "hráčov" neuvedomuje, že tieto "inovatívne novinky" sme hrali pred vyše desiatimi rokmi