Ktorá hra má podľa Guinessovej knihy najlepší koniec?

Re: Ktorá hra má podľa Guinessovej knihy najlepší koniec?

Poslaťod aduska » Pon 20. Feb 2012 10:26:09

palec kazdy mame iny vkus, a podla mna by v europe nebolo COD na prvom mieste, v ziadnom pripade neberiem vsetko co je z USA zahlupe. Ale fakt je ze ked pozeram vkus ohladom hier tak tam mam pochybnosti o americkej mladezi. Akoby ine hry ani neexistovali. Vo vsetkych rebrickoch vedie, necudovala by som sa ze keby robili prieskum ze ktora hra ma najlepsi dej alebo najzlozitejsie hlavolami tak by vyhral COD BO :D Nechces mi tvrdit ze BO je nejaka originalna hra. Netvrdim ze nie je zabavna, ale na prvom mieste za najlepsi koniec? Este k tomu koncu u U2. Ja beriem ako koniec od sceny ked sa to mesto ruca a Natha musi rychlo zachranovat svoju kozu... a ta scena ktoru si spomenul je uz taka ceresnicka.

Obrázok užívateľa
aduska

• PSN ID: kitekat6

Poslaťod SmOke » Pon 20. Feb 2012 10:33:04

Nehral som BO takze neviem posudit ale co tam robi Super Mario??? Tak to fakt nechapem.Si robia asi srandu z G.knihy haha
Ved ten hrad s dajakym drakom a princeznou a to vsetko v 2D.Si myslim ze ani v Afrike by sa tato a niektore ine do rebricka nedostali.Az tolko som tych hier nehral lebo som viac na MP ale mne sa zaver a aj cely pribeh Bad Company2 velmi pacil.

Obrázok užívateľa
SmOke

• PSN ID: MANDYMAN87

Poslaťod Substance242 » Pon 20. Feb 2012 11:56:11

Podľa mňa Tetris 2 od Fuxoftu na Spectre, vypísal niečo ako "dokončil si Tetris 2, takže si podvádzal" - autor si totiž myslel, že sa to prejsť celé nedá. :-)
Obrázok užívateľa
Substance242

• PSN ID: Substance242
  • Substance242

Poslaťod palecc22 » Pon 20. Feb 2012 12:12:45

aduska píše:palec kazdy mame iny vkus, a podla mna by v europe nebolo COD na prvom mieste, v ziadnom pripade neberiem vsetko co je z USA zahlupe.

jasne ze kazdy ma iny vkus ale pri troche sudnosti je myslim jasne ze U2 ma proste tuctovy pribeh (aj ked asi najlepsie napisane postavy co som v hrach videl). neber ma zle je to uzasna hra a hlavne kvoli nej a mgs4 som psko kupil. ibaze koncov takmer identickych s U2 su desiatky, nebolo to nic prekvapive ale urcite sa nehadam ze by si to zasluzilo miesto v top 10.

aduska píše:Nechces mi tvrdit ze BO je nejaka originalna hra. Netvrdim ze nie je zabavna, ale na prvom mieste za najlepsi koniec? Este k tomu koncu u U2. Ja beriem ako koniec od sceny ked sa to mesto ruca a Natha musi rychlo zachranovat svoju kozu... a ta scena ktoru si spomenul je uz taka ceresnicka.

hlasovanie sa tykalo pribehu, nie originality ci gameplayu a pod. napriek tomu sama davas na prve miesto klasicky pribeh o hladani bajneho pokladu a o tom ako si najde hrdina miesto po boku svojej milovanej, to je originalne? ked si to postavim k black ops pri ktorom rozuzleni vyjde najavo ze je to defacto konspiracne psycho s necakanym a negativnym/smutnym koncom, ze takmer celu hru bola postava psychicky narusena a videla veci co sa nestali tak nemusim moc rozmyslat co je viac premyslene. (uznavam ze mam slabost pre zle konce, je to fajn osviezenie po kvantach hollywood style happyendoch) ale suhlasim ze na prve miesto to nepatri, v hernej historii su oooovela podarenejsie kusky
gameplay, art styl a pod nerozoberam tam je U2 daleko vpredu po vsetkych smeroch

aduska píše:Ale fakt je ze ked pozeram vkus ohladom hier tak tam mam pochybnosti o americkej mladezi. Akoby ine hry ani neexistovali.

mozes to pls niecim podlozit? podla coho je vkus americkej mladeze iny/relativne horsi ako u nas? ak pravidelne sledujes rebricky predajnosti tak sa to proste strieda, europa nie je o nic viac "inteligentnejsia" ani nehlada dospelejsie hry s lepsim pribehom. podla asi najznamejsieho vgchartz si to mozes sama overovat, take cod je momentalne v Europe o riadny kus vyssie ako v USA. a v long rune su nakoniec rebricky takmer identicke, jediny kto sa odlisuje je Japonsko :)
Obrázok užívateľa
palecc22

• PSN ID: palecc22SVK

Poslaťod right_direct » Uto 21. Feb 2012 13:03:11

Ako autor prispevku nepouzivaj slovicko s Hrozou lebo ako autor davas sancu sa vyjadrit oststnym a nie ponukat svoj subjektivny nazor!!!OWNED!

Obrázok užívateľa
right_direct

• PSN ID: right_direct
  • jozef kubelak

Poslaťod fuki44 » Str 22. Feb 2012 14:46:52

kde su konce zo Stalker:Shadow of Chernobyl?
Obrázok užívateľa
fuki44

• PSN ID: fuki44(SK),fuki442(GB)

Poslaťod BlindMemoir » Str 22. Feb 2012 17:32:00

Pfu.. no.. ehm... Black Ops je kampaňou celkovo dobre zvládnutá hra, na prvé miesto by som ja dal určite inú hru a vymenil takmer celý rebríček. Ono už len zostaviť niečo takéto je neskutočne ale neskutočne hlúpe a človek, ktorého toto napadlo je taký hardcore hráč ako ja znalec maďarského jazyka. Ak by som mal stráviť vypisovaním svojich názorov ku každému miestu, strávili by sme tu mladosť.. Pár vecí mi tu však nedá dýchať - Objavil sa tu najhorší diel Fallout série ale najlepšie dva diely, samozrejme prvý a druhý, tu ani nechyrujú. V rebríčku sa objavila najhoršia hra zo Star Wars univerza, čo som mal možnosť v živote hrať - kam sa podel Jedi Outcast? Aspoň KotOR to tu zachraňuje. Ako sa tam dostalo GTA4, ktoré je vlastne neskutočne obrovským nerfnutím celej tejto série? Samozrejme sa nám sem dostali takmer všetky Assassin's Creed hry, ktoré sršia originalitou ako slovenské televízne programy. Kingdom Hearts super, FFko sa tiež umiestnilo ale o Dragon Quest ani chýru :nechapem: Uncharted tu podľa mňa nemá tiež čo robiť, je to také béčko ako filmy od Segala.. aj keď dobré zvládnuté, tak to ľudia kupovali.. Avatar anyone? Half-life tiež nič... Aspoň 12. miesto ma potešilo, ľudia zachytili zmenu, že séria stavia primárne na príbehu konečne a nie na bezhlavom mlátení všetkého živého.
Tak sme si niečo vymenovali a suma sumárom je to, že som už asi dosť starý podľa dnešnej makety, lebo u mňa by sa tam objavil určite Half-life, Baldur's Gate, Chrono Trigger, nejaké NES klasiky (nie, Super Mario nie je bullshit, ako tu niekto písal, je to geniálna a neskutočne zábavná hra, ktorá nemá konkurenta. Ak by všetky hry, ktoré tu tak masovo kupujeme mali aspoň polovicu inovácii, ktoré so sebou prináša každý diel tejto série, nevideli by sme slnečné svetlo na pár mesiacov :) ) a hry, ktoré sú staršieho ročníka.. síce ich revolučné nápady hrávate aj teraz, len si to väčšina mladých "hráčov" neuvedomuje, že tieto "inovatívne novinky" sme hrali pred vyše desiatimi rokmi :rehot:
Obrázok užívateľa
BlindMemoir

• PSN ID: BlindMemoir
  • Andrej Špeťko

Predchádzajúci

Späť na Novinky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: ArtemisFowl67, bigbow, Google [Bot], Immortal_SVK, KuruczG, majkoveda