Playstation Plus

Playstation Plus

Poslaťod Leo18 » Str 21. Dec 2011 22:43:44

Ahojte. Potreboval by som malu sluzbu. Sice to nieje vhodna tema do sekcie Pomoc, ale hadam sa niekto najde. Na US ucte maju Pluskari moznost zadarmo si stiahnut PSOne Classic hru spyro the dragon. Bol by som nesmierne vdacny, keby mi s tim niekto vedel pomoct. Takeho, co ma US ucet a plusko to nebude stat nic. Ak viete, tak mi napiste. Dakujem :palec:
Obrázok užívateľa
Leo18

• PSN ID: gooddevil1

Re: Playstation Plus

Poslaťod Leo18 » Sob 24. Dec 2011 12:31:07

To mi nikto nevie s timto poradit? :fnuk:
Obrázok užívateľa
Leo18

Poslaťod MMshow » Pon 05. Mar 2012 19:24:44

Aohj, síce s takmer 4-mesačným omeškaním, ale predsa :D Ono to nie je len tak s tým PS+. Totižto pravdepodobnosť, že by si niekto odtiaľto, teda zo SR alebo ČR zakúpil US PS+ je veľmi nízka a navyše príliš hlúpa voľba. Pokiaľ totiž dotyčný nemá americké verzie hier, DLC z amerického PS+ mu na našich diskoch nepôjdu. Ďalej, aj keby Ti niekto ten slot dal, resp. dal stiahnúť toho Spyra, Tebe by tá hra išla iba dovtedy, kým máš aktivovaný jeho účet na svojej konzole. To znamená, že Ty by si mu ten 1 slot zaberal a po novom update navyše môžu iba 2 užívatelia zdieľať hry z jedného účtu. A ak to bolo moc zložito napísané, dá sa to zdôvodniť aj jednoduchšie a to tak, že nikto Ti nedá zadarmo niečo, čo ho stojí cca. €50 ročne.

Tému presúvam do sekcie pomoc, možno niekomu môj príspevok pomôže. Tému zároveň zamykám, ak sa nájde dobrá charitatívna duša, píšte Leovi súkromnú správu a ak máte otázky ohľadom PS+, smerujte ich na mňa a tému opäť otvorím.
Obrázok užívateľa
MMshow

• PSN ID: LilMarkusitoSVK

Poslaťod Leo18 » Štv 08. Mar 2012 14:06:32

Tak lepšie ako nikdy :D Ale vďaka aj tak za radu :palec:
Obrázok užívateľa
Leo18

Späť na Pomoc

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], SVK_GAMER