PREKLADY K HRAM

PREKLADY K HRAM

Poslaťod hamalulu » Str 25. Jan 2012 20:26:10

Nasiel som preklady k hram na pc a chcel by som vediet ci je nejaka web stranka aj na preklady k hram na PS3 na stiahnutie :neviem: :fnuk:

Obrázok užívateľa
hamalulu

Re: PREKLADY K HRAM

Poslaťod Coky » Štv 26. Jan 2012 13:12:06

nie na ps3 sa ziadne preklady stahovat nedaju.
preklady su jedine tie ktore uz su implementovane v hre.
Obrázok užívateľa
Coky

• PSN ID: cokyno

Poslaťod hamalulu » Štv 26. Jan 2012 18:41:22

aj som si myslel. ide mi o hru Need for Speed: Pro Street.viem že je to stara hra ale dobra a moja prvá.ostal som stať niekde na 70 % a potom som sa na to vykašlal.prišli nové hry a bola zabudnutá.teraz som ju vytiahol po štyroch rokoch.našiel som stránku SLOVENčINY COM a tam bol ten preklad ale len na pc.musel som si to naištalovať,uložiť a potom to pýtalo vložiť disk s hrou do pc,a že sa to nastaví v hre samo.musím sa priznať že angličtina je pre mňa španielska dedina.a celkovo jazyky.myslel som si že keby som sa ps3 pripojil na net,skusil to stiahnuť tam a pokračovať tak ako kážu...Ci???

Obrázok užívateľa
hamalulu

Poslaťod HulkM » Pia 27. Jan 2012 2:08:23

hamalulu píše:aj som si myslel. ide mi o hru Need for Speed: Pro Street.viem že je to stara hra ale dobra a moja prvá.ostal som stať niekde na 70 % a potom som sa na to vykašlal.prišli nové hry a bola zabudnutá.teraz som ju vytiahol po štyroch rokoch.našiel som stránku SLOVENčINY COM a tam bol ten preklad ale len na pc.musel som si to naištalovať,uložiť a potom to pýtalo vložiť disk s hrou do pc,a že sa to nastaví v hre samo.musím sa priznať že angličtina je pre mňa španielska dedina.a celkovo jazyky.myslel som si že keby som sa ps3 pripojil na net,skusil to stiahnuť tam a pokračovať tak ako kážu...Ci???

:rehot: Co ti na to napisat slusne. Clovek ti odpovedal. Pochopil si to a potom ides pouzivat PC slovencinu na PS3 hru?
BTW Anglictina v pretekarskej hre bez pribehu?
Obrázok

Obrázok užívateľa
HulkM

• PSN ID: HulkM1

Poslaťod hlawa3 » Uto 31. Jan 2012 7:59:42

Ako súhlasím, že preklad k NFS je uplne zbytočný ale ako nápad to nieje na zahodenie napr. naozaj nie kazdý ovlada ten ktorý jazyk ale možno by stačilo keby si niekto dal pracu (sapozrejme, že za odmenu) a preložil napr. anglické titulky k hre a my v tomto hlúpejši by sme si ich tu stiahli respektíve len tak počas hry čítali....Možno to je zložitejšie ako sa mne zdá ale verím že niekto by si stým vedel dať rady. Ak sa nemýlim niekde na nete eče ked som mal PS2 som mal z niečim problem tak sa dal stiahnut návod že čo a kde ....Dá sa to aj na PS3 hry?????

Obrázok užívateľa
hlawa3

• hlawa3@azet.sk
  • peter hlavacka

Poslaťod palecc22 » Str 01. Feb 2012 12:16:24

a co tak sa naucit anglictinu? okrem toho ze nebudes musiet zhanat neexistujuce preklady k hram sa ti otvori asi tak 75% internetu. ked chces preklady budes musiet prejst vylucne na pc kedze aj zavody ti robia problem. a uz to dalej prosim neries, nijakym sposobom do ps nedostanes ziadny preklad (mozno po hacknuti, to si nie som isty)
ak na hry potrebujes navody skus napriklad abcgames.sk, su po slovensky ale samozrejme tym padom maju mizernu/priemernu kvalitu ale lepsie ako nic.
existuju desiatky perfektnych stranok, cele wiki dedikovane jednotlivym hram, detailne navody a rady... po anglicky, prip. nemecky ale podla vsetkeho ovladas len sk/cz
Obrázok užívateľa
palecc22

• PSN ID: palecc22SVK

Poslaťod HaJJzeLLhoFF_SvK » Str 01. Feb 2012 18:38:59

Uz niekolko krat ti to tu vysvetlili tak neviem co stale riesis :neviem:
Obrázok užívateľa
HaJJzeLLhoFF_SvK

• PSN ID: HaJJzeLLhoFF_SvK
  • Miroslav Bokor

Späť na Pomoc

Kto je on-line