bigbow píše:a ktore hry to su ze si nedostal platinu vdaka tomu ze nemame store a ktore su tie ktore si vynechal ? lebo zatial viem len o Eyepet , sa podel o informacie
Tak je to napríklad Singstar alebo Buzz (a ich rôzne verzie), stačí?

bigbow píše:a ktore hry to su ze si nedostal platinu vdaka tomu ze nemame store a ktore su tie ktore si vynechal ? lebo zatial viem len o Eyepet , sa podel o informacie

MaraKosice píše:Tak je to napríklad Singstar alebo Buzz (a ich rôzne verzie), stačí?
dobre vediet , nie zeby som nieco s toho chcel niekedy hrat ale pokial to je problem len u takychto "nic moc" hier tak mi je jedno ze nemame store ale keby to bol aj problem pri AApeckach tak to by ma nastvalo

bigbow píše:Filipos25 ak to niekto nevie pride prave na takuto stranku ako je tato a podruhe obsah ktory bol len na jeden ucet na konzole tu bol len raz a uz to aj spravili ak by si mal 20 uctov na konzole a stiahnes dlc na kazdom jednom ucte to pojde lebo to je uz raz na hdd tak ti je jedno kolko uctov mas na konzole

ja nvm prečo bo keď som ten kód aktivoval tak mi neukázalo že sa mi ten súbor sťahuje ani to nemám v download liste a keď spustím ten cz účet tak mi tam ukázalo exclusive content was acivated alebo niečo také a tie veci tam aj sú ale na tom sk nič
tak preto som si myslel že je to viazané iba na jeden účet

bigbow píše:dobre vediet , nie zeby som nieco s toho chcel niekedy hrat ale pokial to je problem len u takychto "nic moc" hier tak mi je jedno ze nemame store ale keby to bol aj problem pri AApeckach tak to by ma nastvalo

Filipos25 píše:tak ale tam to tak jeja nvm prečo bo keď som ten kód aktivoval tak mi neukázalo že sa mi ten súbor sťahuje ani to nemám v download liste a keď spustím ten cz účet tak mi tam ukázalo exclusive content was acivated alebo niečo také a tie veci tam aj sú ale na tom sk nič
tak preto som si myslel že je to viazané iba na jeden účet

bo keď dám to Exclusive Content ma to hodí na PS Store a už hneď this service is not available in your contry/region a ešte predtým mi tam vypísalo že je ten kód nemožno použiť znovu s iným účtom

sorry ale tak asi toto je potom jedina hra co ma taky problem

drakk píše:aj sluzba k modern warfare 3 ELITE je viazana na ucet...takze ako si ju mam kupit ked mi na sk ucte nepojde???super SONY dokoncim platinu predavam a berem na xko
sak by sk store skrachovalo do roka ja mat pravomoc jedna hra diskova ci store by bola viazana na 1 ucet potom by bolo aj store aj hry lacnejsie

drakk píše:aj sluzba k modern warfare 3 ELITE je viazana na ucet...takze ako si ju mam kupit ked mi na sk ucte nepojde???super SONY dokoncim platinu predavam a berem na xko

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Pajido