PS3 Účet (súrné)Zdavim chcem saopytat ci sa da zrusit PSN online ucet ? a aky je postup ked sa da zrusit .
da sa deaktovovat v nastaveniach uctu ,preco to chces robit ? zaloz si novy a mas na salame nie.
ak je to koli tomu patchovaniu tak to neokasles . Napr. MoH ma aktualny patch priamo na disku takze si ho nezahras bez instalacie aktualizacie. To je ta aktualizacie pre ten jailbreak ci jak sa to pise ![]()
Servus...Stačí si vytvoriť hocijaký iný účet, napr český alebo anglický. Potom ten kód aktivuješ na tom účte a hrať už budeš môcť aj na slovenskom .vsetky ucty vies pripojit online, len pri tvorbe musis zadat inu e-mailovu adresu...
mám ten istý problém a riadil som sa tým čo ste poradili tomu predomnou no keď som dal už zapol hru na novom účte s novým mailom... a išiel som zadať kód na získanie online vstupenky napísalo mi že sa mi nezhoduje región... a teraz neviem kde mám ten región zmeniť ... prosím o pomoc lebo už ma to fakt štve
Nedal si si náhodou US (amerika) region na PSN účte? Lebo ak áno, tak ta hra je pravdepodobne vyrobená pre Európu, takže si musíš založiť nejaký európsky účet (napríklad CZ alebo UK).
Príspevkov: 15
• Stránka 1 z 1
|