PS3 Účet (súrné)

Poslaťod Silvester993 » Pia 07. Jan 2011 22:43:37

Zdavim chcem saopytat ci sa da zrusit PSN online ucet ? a aky je postup ked sa da zrusit .
Obrázok užívateľa
Silvester993

• PSN ID: Silvester993

Poslaťod Vulcan » Sob 08. Jan 2011 9:57:02

Myslis ako ked chces menit konzolu a zachovat si poslednu aktivaciu? :)
Obrázok užívateľa
Vulcan

• PSN ID: Petak116

Poslaťod paranoja » Sob 08. Jan 2011 17:03:05

da sa deaktovovat v nastaveniach uctu ,preco to chces robit ? zaloz si novy a mas na salame nie.

ak je to koli tomu patchovaniu tak to neokasles . Napr. MoH ma aktualny patch priamo na disku takze si ho nezahras bez instalacie aktualizacie. To je ta aktualizacie pre ten jailbreak ci jak sa to pise :)
Obrázok užívateľa
paranoja

• PSN ID: paranoja666

Poslaťod elnino » Sob 08. Jan 2011 23:10:52

ahojte co mam spravit ked chcem hrat na PS3 nhl 11 online a chcem pouzit ten kod? LEbo ked chcem dat ten kod napise ze vasa krajina/region ....
Pri registracii som dal ze slovensko a krajina sa uz neda zmenit
Obrázok užívateľa
elnino

Poslaťod JardeLx99x » Sob 08. Jan 2011 23:15:42

elnino píše:ahojte co mam spravit ked chcem hrat na PS3 nhl 11 online a chcem pouzit ten kod? LEbo ked chcem dat ten kod napise ze vasa krajina/region ....
Pri registracii som dal ze slovensko a krajina sa uz neda zmenit

Servus...Stačí si vytvoriť hocijaký iný účet, napr český alebo anglický. Potom ten kód aktivuješ na tom účte a hrať už budeš môcť aj na slovenskom :ano: .
Obrázok užívateľa
JardeLx99x

• PSN ID: JardeLx99x

Poslaťod elnino » Sob 08. Jan 2011 23:31:50

ale ked dam novy ucet vytvorit tak pise ze len 1 ucet na 1 ps ci nieco take
Obrázok užívateľa
elnino

Poslaťod drakk » Ned 09. Jan 2011 13:47:28

elnino píše:ale ked dam novy ucet vytvorit tak pise ze len 1 ucet na 1 ps ci nieco take

nieje mozne ps3 podporuje viac uctov ja mam na mojom 4 take urcite to musi ist chod uplne do lava v menu a daj daj new,....... a dalej by si uz mal vediet postupovat
Obrázok užívateľa
drakk

• PSN ID: marcel7931

Poslaťod elnino » Ned 09. Jan 2011 19:37:42

hej hej to viem ale ten ps ucet online sa da len 1 spravit a ja som tam nastavil ze krajina slovensko
Obrázok užívateľa
elnino

Poslaťod JardeLx99x » Ned 09. Jan 2011 19:41:35

vsetky ucty vies pripojit online, len pri tvorbe musis zadat inu e-mailovu adresu...
Obrázok užívateľa
JardeLx99x

• PSN ID: JardeLx99x

Poslaťod elnino » Ned 09. Jan 2011 19:44:02

ok diky ..vsetkym za rady :)
Obrázok užívateľa
elnino

Poslaťod SamSCARFO » Pia 14. Jan 2011 12:35:54

Asi myslel ze na jedneho usera alebo pouzivatela...Tak musis dat create new user...a zadat novu emailovu adresu....a krajinu odkial potrebujes downloadovat dlc a instaluj si to potom zase na slovenskom ucte....
Obrázok užívateľa
SamSCARFO

• PSN ID: SLOVAKIAN_M8

Poslaťod rasken166 » Sob 04. Feb 2012 15:30:34

mám ten istý problém a riadil som sa tým čo ste poradili tomu predomnou no keď som dal už zapol hru na novom účte s novým mailom... a išiel som zadať kód na získanie online vstupenky napísalo mi že sa mi nezhoduje región... a teraz neviem kde mám ten región zmeniť ... prosím o pomoc lebo už ma to fakt štve
Obrázok užívateľa
rasken166

• PSN ID: rasken166

Poslaťod RsnakeR » Sob 04. Feb 2012 19:41:30

JardeLx99x píše:vsetky ucty vies pripojit online, len pri tvorbe musis zadat inu e-mailovu adresu...
A hlavne miesto Slovakia musis zadat napr:Czech Republic,Austria,Germany,United Kingdom proste tie regiony,kde funguje PSN store.
Obrázok užívateľa
RsnakeR

• PSN ID: punto770802

Poslaťod rasken166 » Pon 06. Feb 2012 17:08:33

už mi to je jasné... ja blbec som tam zadal US a to bol zrejme problém že sa mi nezhoduje región... ďakujem
Obrázok užívateľa
rasken166

• PSN ID: rasken166

Poslaťod cartman1 » Str 08. Feb 2012 16:52:51

rasken166 píše:mám ten istý problém a riadil som sa tým čo ste poradili tomu predomnou no keď som dal už zapol hru na novom účte s novým mailom... a išiel som zadať kód na získanie online vstupenky napísalo mi že sa mi nezhoduje región... a teraz neviem kde mám ten región zmeniť ... prosím o pomoc lebo už ma to fakt štve

Nedal si si náhodou US (amerika) region na PSN účte? Lebo ak áno, tak ta hra je pravdepodobne vyrobená pre Európu, takže si musíš založiť nejaký európsky účet (napríklad CZ alebo UK).
Obrázok užívateľa
cartman1

• PSN ID: matusc

Najnovšie recenzie

Bleskovky

EsteLacnejsie.sk

Dead Island Riptide
PS3
€36.50
Tomb Raider
PS3
€28.50

Máte nejaký tip na novinku? Pošlite nám ho!

Kto je online

Celkovo 3 (žiadny registrovaný užívateľ, 0 skrytých a 3 hostí)

Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný

Partnerské weby

EL
ps3portal
gamesite
ps-and_banner
nhl-gameway_banner