od Lucius » Pon 07. Mar 2011 19:58:37
za seba môžem povedať, že je to paráda. move som si kúpil práve kvôli killzone 3 a neľutujem. základné nastavenia mi veľmi nesedeli, musel som sa s nimi pohrať. medzi nastaveniami nájdeš tzv. "deadzone" - záleží od toho, či chceš, aby sa ti kurzor pohyboval po celej obrazovke bez otáčania do strán, alebo či veľmi malé pohnutie do strany / hore a dolu spôsobí, aby sa ti pohla kamera.
ďalej tam nájdeš citlivosť kurzoru, čiže rýchlosť, akou dokážeš namieriť. rýchlosť otáčania hovorí za seba a nakoniec je v hre samozrejme aj asistencia pri mierení. celkovo by sa ti na prvý pokus mohlo move zdať trochu neohrabané, ale ja som si naň veľmi rýchlo zvykol. oproti move je gamepad trochu "istejší" v mierení - rozumej tak, že pri hraní s ním je zameriavací krížik statický, môžeš sa pohybovať ako chceš, no ostane na jednom mieste.
rozdiel je aj pri snahe zabiť zblízka - s move musíš spraviť akoby výpad rukou do kamery a na obrazovke, čo nie vždy je pohodlné, v MP priam nepraktické a pomalé. na gamepade ti stačí stlačiť analógovú páčku. taktiež otáčanie vo veľmi úzkych priestoroch s move je trošku neohrabané.