Slovenske ps store bude! ale v ktorom tisicroci ?

Re: Slovenske ps store bude! ale v ktorom tisicroci ?

Poslaťod MaraKosice » Pia 10. Feb 2012 8:50:04

bigbow píše:a ktore hry to su ze si nedostal platinu vdaka tomu ze nemame store a ktore su tie ktore si vynechal ? lebo zatial viem len o Eyepet , sa podel o informacie

Tak je to napríklad Singstar alebo Buzz (a ich rôzne verzie), stačí? :-)
Obrázok užívateľa
MaraKosice

• PSN ID: MaraKosice

Poslaťod bigbow » Pia 10. Feb 2012 10:39:04

MaraKosice píše:Tak je to napríklad Singstar alebo Buzz (a ich rôzne verzie), stačí? :-)

:palec: dobre vediet , nie zeby som nieco s toho chcel niekedy hrat ale pokial to je problem len u takychto "nic moc" hier tak mi je jedno ze nemame store ale keby to bol aj problem pri AApeckach tak to by ma nastvalo
Obrázok užívateľa
bigbow

• PSN ID: abcd999
  • http://www.facebook.com/Peter.LeBow.Temnik

Poslaťod Filipos25 » Pia 10. Feb 2012 17:47:32

bigbow píše:Filipos25 ak to niekto nevie pride prave na takuto stranku ako je tato a podruhe obsah ktory bol len na jeden ucet na konzole tu bol len raz a uz to aj spravili ak by si mal 20 uctov na konzole a stiahnes dlc na kazdom jednom ucte to pojde lebo to je uz raz na hdd tak ti je jedno kolko uctov mas na konzole

bigbow máš pravdu ale aj tak je to také... a k tomu obsahu tak napr. na AC Revelations special edition bol kód pre ten ex. obsah ale ten kód bol viazaný iba na jeden účet a nedalo sa stým nič robiť lebo ešte aj na tej brožúre s kódom bolo napísané že všetky kódy sú uniqe a sú iba pre jeden účet a keď som si už priplatil za tú special edition a nemám ten obsah tak to mi na tom vadí :)

PS: keby niečo nechcem sa hádať :D
Obrázok užívateľa
Filipos25

• PSN ID: FILIPOS25

Poslaťod bigbow » Pia 10. Feb 2012 18:40:21

Filipos25 ak myslis "Exclusive unlockable contents may only be unlocked one single time with a unique key designed for Playstation 3." tak to je napisane pri kazdom kode asi a nevidim nic o jednom ucte takze ja neviem ale nemam pocit ze nejaka hra na ps3 ma pridavny obsah len pre jeden ucet
Obrázok užívateľa
bigbow

Poslaťod Filipos25 » Pia 10. Feb 2012 18:47:53

tak ale tam to tak je :D ja nvm prečo bo keď som ten kód aktivoval tak mi neukázalo že sa mi ten súbor sťahuje ani to nemám v download liste a keď spustím ten cz účet tak mi tam ukázalo exclusive content was acivated alebo niečo také a tie veci tam aj sú ale na tom sk nič :neviem: tak preto som si myslel že je to viazané iba na jeden účet
Obrázok užívateľa
Filipos25

Poslaťod MaraKosice » Pia 10. Feb 2012 18:54:24

bigbow píše: :palec: dobre vediet , nie zeby som nieco s toho chcel niekedy hrat ale pokial to je problem len u takychto "nic moc" hier tak mi je jedno ze nemame store ale keby to bol aj problem pri AApeckach tak to by ma nastvalo

Úplne súhlasím, a inak, tie hry sú super, keď sme tak cca 3 - 5, niekedy aj viac ľudí, toľko sa nasmejem ako nikdy, a verím tomu, keby sme mali SK Store, tak idem na platiny :-)
Obrázok užívateľa
MaraKosice

• PSN ID: MaraKosice

Poslaťod bigbow » Pia 10. Feb 2012 19:12:01

Filipos25 píše:tak ale tam to tak je :D ja nvm prečo bo keď som ten kód aktivoval tak mi neukázalo že sa mi ten súbor sťahuje ani to nemám v download liste a keď spustím ten cz účet tak mi tam ukázalo exclusive content was acivated alebo niečo také a tie veci tam aj sú ale na tom sk nič :neviem: tak preto som si myslel že je to viazané iba na jeden účet

poggogli trochu ten kod nieje na stiahnutie obsahu ale len odblokuje obsah ktory je uz na disku http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/15786/p/1483%2C2355 takze mam pravdu nieje to blokovane iba na jeden ucet
Obrázok užívateľa
bigbow

Poslaťod Filipos25 » Pia 10. Feb 2012 20:05:22

joo diki bigbow :) :palec:

--

no dobre nepomohlo to :D bo keď dám to Exclusive Content ma to hodí na PS Store a už hneď this service is not available in your contry/region a ešte predtým mi tam vypísalo že je ten kód nemožno použiť znovu s iným účtom :D
tu to aj je
Obrázok
Obrázok užívateľa
Filipos25

Poslaťod bigbow » Pia 10. Feb 2012 20:56:23

aha no tak teda som bol vedla :) sorry ale tak asi toto je potom jedina hra co ma taky problem
Obrázok užívateľa
bigbow

Poslaťod Filipos25 » Pia 10. Feb 2012 21:28:26

no hej , škoda toho :)
Obrázok užívateľa
Filipos25

Poslaťod axelex » Str 22. Feb 2012 10:16:28

Ja môžem uviesť ešte jeden pekný príklad. Online Pass k hre White Knight Chronicles 2 sa viaže na jeden účet, takže mi na hru padá už vyše roka prach, hlavne že som za ňu vysolil 50 euro. Odpoveď sony SK: "Vytvorte si CZ účet a hrajte to tam." Výsmech...
Kašlať už na store, lebo ako vidím toho sa nedožijeme, ale aspoň nech poriešia zadávanie týchto passov a redeem codov aj na účtoch, kde store nie je... A chcem prístup k Home!

Obrázok užívateľa
axelex

• PSN ID: axelex

Poslaťod Ares258 » Str 22. Feb 2012 13:20:19

Ja osobne hram na SK ucte ma to 2 dovody.
1. Som Slovak tak preco hret dajme tomu na CZ ucte.
2. Doba ide do predu ked si sony alebo ina spolocnost zmysli ze budu kontrolovat pavost uctov tak mi zistia ze na CZ ucet mam len na aktivaciu hier. To roby vedcina hracou a este si stahuju DLC ale niektory tieto ucty zneuzivaju piratskymi hrami. To o com hovorim v tomto bode poznaju PC maniaci ktory si stiahnu online cracknutu hru ktoru musia registrovat niekde na predom registrovany (falosny) ucet. A netaram do vzduchu len asi pred 2. mesiacmi americky prezident vihlasil ze sa budu zameriavat hlavnena boj proti hackerom.

Obrázok užívateľa
Ares258

Poslaťod drakk » Str 22. Feb 2012 21:21:23

aj sluzba k modern warfare 3 ELITE je viazana na ucet...takze ako si ju mam kupit ked mi na sk ucte nepojde???super SONY dokoncim platinu predavam a berem na xko :nesuhlas:
Obrázok užívateľa
drakk

• PSN ID: marcel7931

Poslaťod PEPSI-COOLA » Str 22. Feb 2012 22:22:03

drakk píše:aj sluzba k modern warfare 3 ELITE je viazana na ucet...takze ako si ju mam kupit ked mi na sk ucte nepojde???super SONY dokoncim platinu predavam a berem na xko :nesuhlas:

no ak by na slovensku jedna hra neprebehla cez 20 hracov tak by store mozno aj bolo takto naco, staci sa pozret do rubriky bazar a pochopis uz sa kseftuje aj z hrami zo stre a vy chcete sk store :hihi: sak by sk store skrachovalo do roka ja mat pravomoc jedna hra diskova ci store by bola viazana na 1 ucet potom by bolo aj store aj hry lacnejsie
Obrázok užívateľa
PEPSI-COOLA

• PSN ID: KILLZONE-SK

Poslaťod Bando » Sob 25. Feb 2012 10:51:59

drakk píše:aj sluzba k modern warfare 3 ELITE je viazana na ucet...takze ako si ju mam kupit ked mi na sk ucte nepojde???super SONY dokoncim platinu predavam a berem na xko :nesuhlas:

Mám XBOX ale tam nie je žiadna podpora SVK účtu, dokonca sa ani nedá vytvoriť Live
Obrázok užívateľa
Bando

• PSN ID: DrakeSVK

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pomoc

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], JardeLx99x, Yarda11