zvuky PS3

Poslaťod matko882 » Uto 11. Sep 2012 9:54:01

zdravim vas, som tu novy a od nedele mam PS3 320gb slim cech-3004b mal som predtym xbox slim...a ked hram fifu 2012 tak to vydava zvuky ale nepride mi to ako ventilator...skor ako keby mechanika, HDD pracoval...nie je to ziadny velky hluk je to vsak pocut...na xbox mi nic take nerobilo ale to asi tym ze som mal hru naistalovanu..ale robi to ked sa spusta fifa...a aj pocas zapasu...je to normalne?...este otazka tym ze sa ps3 neinstaluju hry ako na xbox neni zivotnost bluray discov nizsia? (doskrabanie?) a celkovo je tato konzola myslim cech-3004b spolahliva ohladom kazivosti?...dakujem :)
Obrázok užívateľa
matko882

Poslaťod caba » Uto 11. Sep 2012 13:09:16

V prvom rade, vitaj na PS3manii :)

Tie zvuky sú normálne, vydáva ich konzola pri loadingu z Blu-ray disku. Počas samotného hrania by to robiť príliš často nemalo, jedná sa spravidla o spustenie a loading (či už nová lokácia, nový level a podobne). Niektoré hry to robia viac, niektoré menej, je to iba vec zvyku. Väčšina ľudí to už ani nevníma.

So životnosťou Blu-ray disku sa rovnako nemáš čoho báť - ak sa o to staráš, dáš hru zodpovedne do obalu a nenecháš ju týždeň na polici napospas prachu a mladším súrodencom (nebodaj otočenú potlačou hore), tak si za vodou. Mám hry od 2008, na žiadnej nie je ani škrábanček a fičia akoby som ich kúpil včera.

To isté platí pre Slim model - na FAT modeloch (tých väčších a starších, už sa nevyrábajú), dochádzalo k prehrievaniu a tzv. Y-Lodom. Slimku ale tento problém netrápi. Samozrejme sa sem tam nejaká vec vyskytne, nejedná sa ale o masovku, takže buď v pohode, občas z toho utri prach, nedávaj dnu zasrané Blu-ray disky a tá krásavica ti bude luxusne slúžiť.

Posledná vec - ak si pri PlayStation 3 prvý krát, určite nevynechaj exkluzivity. Väčšina z nich je fakt vydarených a až tam si uvedomíš skutočný rozdiel oproti Xboxu. (To isté samozrejme platí opačne). Uži si konzolu, ak sa budeš chcieť niečo spýtať, pozri či už sa to tu neriešilo, prípadne sa spýtaj. Ĺudia ti tu určite poradia ;)
Obrázok užívateľa
caba

• PSN ID: Buddha-SVK

Poslaťod ps3hrac1 » Uto 11. Sep 2012 16:41:17

Tak ja sa tiez pripajam tiez ta vitam na ps3manii :) :palec: co sa tyka tvojej ps3 je to vsetko v pohode nemas sa coho bat aj mne vydava kadiake zvuky a neriesim to tiez to zalezi od hry.
Obrázok užívateľa
ps3hrac1

• PSN ID: Tomas1991svk

Poslaťod elitefiber » Str 12. Sep 2012 9:47:51

Casom si zvyknes :D
Obrázok užívateľa
elitefiber

• PSN ID: EliteFiber

Poslaťod Vulcan » Str 12. Sep 2012 10:33:19

A este si budes musiet zvyknut aj na praskanie kratko po vypnuti/zapnuti, na vine su tie uzasne smejd plasty co sony dava do slimiek aby znizili naklady. :D
Obrázok užívateľa
Vulcan

• PSN ID: Petak116

Poslaťod kenboo20 » Ned 16. Sep 2012 1:05:37

Ja moju fatku ani len nepočujem a to som už 2 majitel a mám ju už vyše roka :) prekvapuje ma že slimky robia taký hluk a zvuky hehe
Obrázok užívateľa
kenboo20

• PSN ID: renko01

Poslaťod fury_CZ » Štv 01. Nov 2012 21:02:25

kup si sluchatka .... :-)
Obrázok užívateľa
fury_CZ

• PSN ID: fury_CZ

Najnovšie recenzie

Bleskovky

EsteLacnejsie.sk

Tomb Raider
PS3
€28.50
Dead Island Riptide
PS3
€36.50

Máte nejaký tip na novinku? Pošlite nám ho!

Kto je online

Celkovo 2 (1 registrovaný, 0 skrytých a 1 hosť

Google [Bot]

Partnerské weby

EL
ps3portal
gamesite
ps-and_banner
nhl-gameway_banner