Ak ste narazili na podvodníka sem s ním!

Ak ste narazili na podvodníka sem s ním!

Poslaťod Tomas » Štv 09. Sep 2010 9:37:38

Táto téma tu bude slúžiť pre všetkých vás, ktorí ste sa rozhodli, že budete hry kupovať z bazáru. Nie vždy sú tie skúsenosti iba pozitívne a nájdu sa aj ľudia, ktorí vás oklamú. Aby sme sa tomu vyhli do budúcna, treba sa o túto negatívnu skúsenosť podeliť a napísať ju do tejto témy. Vždy dostane aj "obvinený" šancu vyjadriť sa a obhájiť sa. Ak sa mu to nepodarí, bohužiaľ nezostane nám nič iné ako zverejniť jeho osobné údaje, zablokovať jeho účet aj IP adresu.

Zdôrazňujem, že PS3mania.sk a ani nikto iní na stránke nenesie zodpovednosť za škody, ktoré vám vzniknú obchodovaním s ďalšími členmi stránky. Je to vždy vaša povinnosť, aby ste obchod uzavreli iba s osobou, ktorej dôverujete a ktororá už ma na stránke pozitívny feedback. Ak sa aj napriek tomu rozhodnete s niekým obchodovať riskujete, že môžete byť oklamaný. Majte toto na vedomí predtým ako od niekoho hru kúpite alebo s niekým idete hry meniť.
Obrázok užívateľa
Tomas

• PSN ID: QenTox
  • QenTox@gmail.com
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002784994512

Feedback:

Positive feedback 27 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Re: Ak ste narazili na podvodníka sem s ním!

Poslaťod axelex » Štv 09. Sep 2010 9:53:46

V prvom rade ďakujem Tomas-ovi za vytvorenie tejto témy. Bohužiaľ som prvý, ale verím že aj posledný, ktorý sem píše koment.

Je veľké podozrenie, že užívateľ bancoTHC je podvodník.

Dohodol som sa s ním na výmene hier, tým že hry budú odoslané na druhý deň prvou triedou. Túto dohodu som dodržal, nakoľko som mu poslal hry, no od neho hry nedošli. Viem, že ich dostal, pretože mal tú drzosť si ma pridať do friendlistu na PSN a teda vidím, že moje hry hrá. Keď som ho žiadal o vyjadrenie sa k problému, tvrdil, že hry odoslal. Ďalšie jeho vyjadrenie po dvoch dňoch bolo, že jeho balík sa mu vrátil, lebo vyplnil zle adresu (no comment), no snažil sa ma uistiť, že to na druhý deň pošle. Hra znova nedošla, tak som mu pohrozil, že zverejním jeho osobné údaje tu na PS3manii. Došla mi od neho správa (akože od jeho otca), že sa mi ospravedlňuje za konanie jeho syna a prosí ma o nezverejnenie osobných údajov, tým, že mi hru okamžite odošle on. Sú tomu tri dni, hra tu ešte stále nie je...

Odporúčam všetkým, aby si na neho dali pozor. Som si vedomý toho, že ps3mania mi s týmto problémom viac pomôcť nevie a som vďačný, aj za túto možnosť, že som sa mohol vyjadriť.

Ešte také malé P.S. pre bancaTHC: Ružomberok nie je tak ďaleko, aby som si pre tie svoje hry nemohol skočiť!

Obrázok užívateľa
axelex

• PSN ID: axelex

Feedback:

Positive feedback 6 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod Tomas » Štv 09. Sep 2010 10:03:15

Poslal som mu správu tu na PS3manii a aj na email, ktorý použil pri registrácii. Ak sa do konca tohto týždňa nevyjadrí k veci, spravím to čo bude nutné.
Obrázok užívateľa
Tomas

• PSN ID: QenTox
  • QenTox@gmail.com
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002784994512

Feedback:

Positive feedback 27 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod fredob1988pgs » Štv 09. Sep 2010 18:28:18

tato tema je velmi dobry napad ;)

Obrázok užívateľa
fredob1988pgs

• PSN ID: fredob1988pgs
  • Fredo Bulak

Feedback:

Positive feedback 0 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod Donnie Darko » Pia 10. Sep 2010 9:14:00

nechcem tu zacinat diskusiu o moralke a podobne, ale chcem len povedat, ze verim, ze z ps3manii sa stane silna komunita clenov, najma tych, ktori budu "skalni" a "oddani" a velmi rad im budem doverovat, napr. aj tym, ze im poslem prachy vopred na ucet. Zatial je takych len zopar, ale verim, ze nas/Vas bude viac. Casom sa to uvidi.

K Axelexovi : presne ako si napisal. Ti ludia/deticky si neuvedomuju, ze sa zahravaju s dospelymi ludmi, ktori nemaju problem prist aj osobne cez pol Slovenska sa dozadovat svojho prava. Ja by som konal podobne, tak teda, drzim prsty, aby sa to dalo do poriadku.
Obrázok užívateľa
Donnie Darko

• PSN ID: donnie_darko1985
  • depeshak
  • http://www.facebook.com/Depeshak

Feedback:

Poslaťod axelex » Uto 14. Sep 2010 7:11:02

Tak konečne sa to vyriešilo. Konečne mi poslal, čo mal. Ďakujem Tomas... ;)

Obrázok užívateľa
axelex

• PSN ID: axelex

Feedback:

Positive feedback 6 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod kuco333 » Str 10. Aug 2011 10:56:35

Približne pred dvoma tyždnami som sa dohodol s xx-aiven-svk-xx na predaji hry a ked mi nechodili peniaze tak som mu po tyždni napisal ci mu to prislo a odvtedy som mu napisal viackrat a stale neodpoveda pritom viem ze hrava lebo ho mam vo friendliste a neodpisal mi ani ked bol online.Predtym som s nim uzatvoril dva obchody a vsetko bolo ok. Netvrdim ze je podvodnik ale slusny clovek odpise preto sa obraciam na ps3maniu nech to skusi dakujem!
Obrázok užívateľa
kuco333

• PSN ID: kuco333

Feedback:

Positive feedback 3 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod Aiven-SVK » Str 10. Aug 2011 18:10:49

Ahoj kuco sorry ja som bol na dovolenke a na mojom ucte bol kamos ja sa ti vopred ospravedlnujem moooc ved zatial sme nemali problem len teraz som nato trosku zabudol a ked som sa vratil tak mam dost fofr peniaze ti poslem na ucet kludne mi napis ss a daj aj cislo uctu ozaj je mi to luto
Obrázok užívateľa
Aiven-SVK

• PSN ID: xX-Aiven-SVK-Xx

Feedback:

Poslaťod kuco333 » Štv 11. Aug 2011 9:32:05

ok v poriadku ale ten tvoj "kamos" mohol tiez odpisat že si na dovolenke :neviem:
Obrázok užívateľa
kuco333

• PSN ID: kuco333

Feedback:

Positive feedback 3 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod Getrik » Štv 22. Sep 2011 20:13:45

No je to uz pomerne dlhsi cas (par mesiacov) co mi user Gabrielito, s ktorym som bol dohodnuty na vymene hier, ktore som mu podla dohody poslal prvou triedou no odvtedy mi nic neprislo, skusal som ho kontaktovat na FaceBook-u pridal som si ho na PSN a viem ze jednu z hier uz zapol a zasielka sa mi nevratila takze bola prevzata, chalan je z Ruzomberka a este som nemal moznost ist okolo ale ked budem urcite mu planujem kazdy den cakania spaltit..

Daval by som si nanho pozor ~
Obrázok užívateľa
Getrik

• PSN ID: Getrik
  • Jaroslav Getrik Melisek

Feedback:

Positive feedback 1 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod Robozv » Pon 26. Sep 2011 15:31:13

Mňa oklamal o hru Bioshock 1 a to ešte napísal Tomášovi že som mu moju hru neposlal. ;) Samozrejme ma Tomáš kontaktoval a potom som mu ju poslal no ja som od Gabrielita žiadnu hru nedostal.
Obrázok užívateľa
Robozv

• PSN ID: Banan345
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001732846214

Feedback:

Positive feedback 14 Neutral feedback 0 Negative feedback 1

Poslaťod Jakubino » Pon 26. Sep 2011 17:16:51

ani ja som ešte od teba nedostal hru Robozv ;)

Obrázok užívateľa
Jakubino

• PSN ID: Jakubino

Feedback:

Poslaťod Getrik » Pon 26. Sep 2011 19:25:01

Robozv píše:Mňa oklamal o hru Bioshock 1 a to ešte napísal Tomášovi že som mu moju hru neposlal. ;) Samozrejme ma Tomáš kontaktoval a potom som mu ju poslal no ja som od Gabrielita žiadnu hru nedostal.

Robozv, mne mal tiez poslat Bioshock 1 a k tomu Tomb Raider Underworld a nic takze toho chlapca treba za usi vytahat
Samozrejme pri vsetkej pocestnosti :cau:
Obrázok užívateľa
Getrik

• PSN ID: Getrik
  • Jaroslav Getrik Melisek

Feedback:

Poslaťod micomarek12 » Pia 30. Sep 2011 8:04:26

chcem doplnit ja ked si mám s niekym vymiemienam hru tak počkám kým my hra dojde skontrolujem či je v obale CD a či je originál to sa dá lahko zistit a potom pošlem ja

--

a pokial by ste natrafili na takého tak by ste to hned maly oznámit tomasovy a aj policiji lebo až mu nepristrihnete kridelka tak to bude nadalej robit a nepoučí sa :nesuhlas:

Obrázok užívateľa
micomarek12

• PSN ID: micomarek
  • micomarek@gmail.com
  • Marek Mičo

Feedback:

Positive feedback 2 Neutral feedback 0 Negative feedback 0

Poslaťod tibco » Pia 30. Sep 2011 9:50:29

micomarek12 píše:chcem doplnit ja ked si mám s niekym vymiemienam hru tak počkám kým my hra dojde skontrolujem či je v obale CD a či je originál to sa dá lahko zistit a potom pošlem ja

--

a pokial by ste natrafili na takého tak by ste to hned maly oznámit tomasovy a aj policiji lebo až mu nepristrihnete kridelka tak to bude nadalej robit a nepoučí sa :nesuhlas:

Prepac,ale nemozem s tebou suhlasit. Takze ten co ti hru posiela moze ,,riskovat,, a hned poslat,ale ty si natolko ,,vychcany,, ze si pockas kym ti nieco dojde a posles mu hru len ked sa ti bude chciet,alebo budes mat dobru naladu? :haha:
Odkial ma vediet druha strana,ze nie si podvodnik zrovna ty ( tym netrvdim,ze si)? Nepride ti to trosku nefer? Ak ste obaja rozumny dohodnete sa na vymene a poslete si ju navzajom v ten isty den.
Obrázok užívateľa
tibco

• PSN ID: tibco
  • chitibi@gmail.com

Feedback:

Ďalší

Späť na Predaj

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Coky, Google [Bot], Nikieres, Tidus122