skrewdriver28-88 píše:mozem tomu rozumiet tak ze ked si cez ten portforward nadstavim vsetky porty tak internet bude viac podporovat ps3 ako ine pripojene zariadenia?lebo ked su moji spolubyvajuci na nete tak ma dost casto odpoji z psn,alebo ked nie a pri hrani mw3 si pozriem respawn tak osoba ktora ma zabila vobec nestala na tom mieste kde som ho videl ja,ale o nejake tie 2,3 metre inde.a uz ked sa pytam ..... co je lepsie zadat,playstation netvork alebo priamo danu hru??za vsetky odpovede vopred dakujem!!!!

skrewdriver28-88 píše:mam model dlink model 2780 a je tam este daco ze ''+router'' da sa s tym nieco spravit?akukolvek pomoc privitam a popripade zakupim co bude potrebne...velka vdaka!!

adoo píše:Dnes som hral BF3 (back to karkand) mp a hram a zrazu mi sekla hra uplne zamrzla konzola musel som ju vybrat s el. a znova zapnut a potom isla stalo sa mi to prvy krat ale bojim sa ci mi neodide pomooc

KimiKazeSK píše:Žiadne porty neotváraj, je to zbytočné. V ps3 choď na network settings,a pozri connection status. Opíš si IP adresu a v Routry ju zadaj do DMZ host a potvrď. Keď vieš povol v routry aj UPnP. NAT Type2 nevadí. To je všetko.

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Nikieres, qaqaqaqaqaqaqa, Sinister