PS Store - novinky pre PS Vita Launch Edition

Re: PS Store - novinky pre PS Vita Launch Edition

Poslaťod bigbow » Str 22. Feb 2012 18:42:20

fuu tak toto je pre mna novinka som si myslel ze to bude ako na psp pripojim k ps3 aktivujem pod inym uctom a hotovo a ze vsetko mi tam ostane len to nebude funkcne ale tak kupovat si minimalne 2 trochu predrazene pametove karty mi pride dost odveci a okrem toho to trva poriadne dlho aj ked to clovek bude robit len niekedy a mozno len ten co bude chciet hrat na inom ucte nez na tom na ktorom nakupuje ale predsa

Obrázok užívateľa
bigbow

• PSN ID: abcd999
  • http://www.facebook.com/Peter.LeBow.Temnik

Poslaťod aceboris » Str 22. Feb 2012 19:52:34

aduska píše:aceboris nehnevaj sa ale ty si dost naivny. Preco by Sony malo riesit Slovensky ucet, naco? Pre tych 100 uzivatelov? (ten pocet som len odhadom strelila) Aby investovala do niecoho co sa jej mozno vrati za 10 rokov? Ak vobec. Ved pozri napriklad sluzby ako Vidzone alebo PSN movie tie nielenze nie su na slovensku a v celej vychodnej europe okrem Polska ale to je celkom iny trh. Ja viem ze sme tuto temu uz asi tuna spolu preberali alebo s niekym inym, ale nedalo mi zareagovat :-) Fakt je ze pre Sony sme uplne nepodstatny trh. Keby tu nepredali ani jednu Vitu alebo PS3 tak ani si to nevsimnu...

Je len dúfam, to je celé. Nieje možné ponúkať niečo čo nemá podporu a pritom sa tváriť, že je všetko v poriadku. Beriem Tvoj názor...

Ale ani nevieš ako ma to neskutočne štve, ja viem, že je to boj proti veterným mlynom, ale čo už ten mail ma nezabije :)

Obrázok užívateľa
aceboris

• PSN ID: aceboris

Poslaťod cipur » Str 22. Feb 2012 20:19:47

Prosiiiiim help ... TEDA Len otazka Vita podporuje jeden ucet na jednej karte , ked si dam slovenski pojdu mi hry ktore som kupil na store cez iny ucet ??????????

--

aceboris píše:
Je len dúfam, to je celé. Nieje možné ponúkať niečo čo nemá podporu a pritom sa tváriť, že je všetko v poriadku. Beriem Tvoj názor...

Ale ani nevieš ako ma to neskutočne štve, ja viem, že je to boj proti veterným mlynom, ale čo už ten mail ma nezabije :)
mas absolutnu pravdu a keby nebola moznost PSN store ta ako je vsetci by sme pisali sony.sk ale takto uz ma kazdy store v inej krajine a na SK prdi s prepacenim

--

aceboris píše:

mas absolutnu pravdu a keby nebola moznost PSN store ta ako je vsetci by sme pisali sony.skmale takto uz ma kazdy store v inej krajine a na SK prdi s prepacenim

--

bigbow píše:fuu tak toto je pre mna novinka som si myslel ze to bude ako na psp pripojim k ps3 aktivujem pod inym uctom a hotovo a ze vsetko mi tam ostane len to nebude funkcne ale tak kupovat si minimalne 2 trochu predrazene pametove karty mi pride dost odveci a okrem toho to trva poriadne dlho aj ked to clovek bude robit len niekedy a mozno len ten co bude chciet hrat na inom ucte nez na tom na ktorom nakupuje ale predsa
ved to nema ani zmysel hrat na ucte kde Kupujem ked primarny mam SK , riadna blbost , vsetko co som nakupil je mi na prd na Vite? Skoda ze som to nevedel od zaciatku ked som si robyl ucet ako vlastenec :( teraz ho nehodim Len tak za hlavu ...pockam kym nepride hora k mohamedovy alebo updejt ...

Obrázok užívateľa
cipur

• PSN ID: cipur
  • cipu111@gmail.com

Predchádzajúci

Späť na Novinky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: elitefiber, Flux_33, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Nikieres, Sinister