Sklamanie z DA2

Sklamanie z DA2

Poslaťod Fregont » Ned 13. Mar 2011 22:32:56

Táto hra vobec neni dragon age ved origins bol o dobrodrustve a zabijaní darkspawn zatial v 2jke je to len na zacaitku,jedíné co sa podobalo na dao bola misia v deep roads ale inac nic.Stále len behanie po meste a vedlajsej hore co bolo po case dost otravne a nudné mozno by to bolo lepsie keby sa to nevolalo dragon age cize celkovo ma to ako zavisláka na originse sklamalo len obcas daky napad ktorý ma prebral možno pre tých ktorý nehrali origins a nevedia o com je dragon age by to mohli považovat za docela dobrú hru.Grafika je priemerná a celá hra je spravená hrozne na rýchlo.Možno boj bol celkom dobrý ale niekedy až moc rýchly.Je to jasný moneymaker na ktorý sa tesilo vela hrácov z dao ale v podstate dostali prázdnu hru len s pár dobrými vecami ved predsa v dao sme boli gray warden,behali sme po celom svete,sa stále lepšími questami a zaumavími spolocníkmi aby sme nakoniec rozhodli kdo bude král a zničili nákazu a naopak v da2 beháme stále po meste a plníme questy ktoré sa na seba hrozne podobajú a jediná pointa hry je že sa rozhodneme či sa nám pačia magovia abo templári ciže sa to ani nedá porovnat kvalitov a celá hra bola vytvorená len aby naplnila mešce tvorcom a EA. škoda myslím že trojka sa bude musiet velmi snazit aby som si ju kupil :fnuk:

Obrázok užívateľa
Fregont

• jack fregont

Re: Sklamanie z DA2

Poslaťod Vulcan » Pon 14. Mar 2011 8:12:43

To sa dalo cakat, na povodnom DA makali 6 rokov, 2-ku spichli za necely rok a pol. Niekde na kvalite sa to muselo prejavit. :)
Obrázok užívateľa
Vulcan

• PSN ID: Petak116

Poslaťod Fregont » Pon 14. Mar 2011 17:41:41

Však samozrejme ved dobré bi mali mali robiť aspoň 3-4 a viac,1a pol je málo aj pre nejakú adventúru čiže je vidieť že ju vydali strašne rýchlo aby rýchlo nahrabali a to isté spravili EA aj s LOTR:conquest,spravili pekný trailer a len využili slávu lotra a dodali prdácku hru na ktorej zarobili.(ne že bi ea nevidaval dobré hry)

Obrázok užívateľa
Fregont

• jack fregont

Poslaťod Wyzard_Proxima » Štv 28. Apr 2011 12:23:29

to hej to sa dalo cakat.jednotka bola fakt super,zavisli som bol na tom,az to skoncilo na platinum:))
no dvojka,hral som demo,pocitil som rozdiel hned,moooooc to prehnali,este ze som si ju nekupil.ked bude stat 10 15e potom kupim:)
Obrázok užívateľa
Wyzard_Proxima

• PSN ID: Wyzard_Proxima

Poslaťod Coky » Štv 28. Apr 2011 16:50:05

tak akurat dohravam origins pomaly este mi ostavaju nake 3 dlcka tak som zvedavy na dvojku uz ma caka v policke.snad to nebude az taky fail to by mi bolo luto ;[
Obrázok užívateľa
Coky

• PSN ID: cokyno

Poslaťod caba » Štv 28. Apr 2011 19:06:34

Určite nie. Ja som si tiež rozohral Origins odznova, je pravda, že správna špinavá a epická atmosféra v dvojke nie je, ale je tam zase množstvo vecí ktoré ťa možno budú baviť viac ;)
Obrázok užívateľa
caba

• PSN ID: Buddha-SVK
  • Lubos Cabala

Poslaťod aceboris » Štv 28. Apr 2011 21:48:57

Mna tato hra dost sklamala. Pri jednotke som si to vychutnaval, no pri dvojke to platilo len chvilku. Vecne sa opakovanie questov, ta ista lokalita, jedno mesto je aj na mna vela. To ze autor pridal moznost hrat aj v noci je super ale zial je to v tych istych lokalitach. To ze tam mozes kombinovat kuzla a mas vela moznosti je tiez super no zial ich nevyuzijes kedze v hre sa dost pomali leveluje takze kazdy si premysli kde body vlozi. Nevravim, ze tato hra je zla to nie, ale ako tu bolo spomenute mala sa inak volat lebo s povodnym DA to nema skoro nic spolocne.

Obrázok užívateľa
aceboris

• PSN ID: aceboris

Späť na Hry

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: bordy777000, Google [Bot]