Ste Vita pozitívni?

Re: Ste Vita pozitívni?

Poslaťod wargi » Sob 18. Feb 2012 17:43:03

ja si pockam na nejaku tu dalsiu reviziu ked uz tolko za to mam dat :cau:
Obrázok užívateľa
wargi

• PSN ID: wargiSK

Poslaťod Robo_1978 » Sob 18. Feb 2012 17:49:06

Free Wifi (na SK) je niekedy o dosť horšie ako 3G.
Schválne, keď prídem z práce vyskúšam CS na Androide v Galaxy Tab 10.1 cez 3G.

Riešením, ako už sa spomínalo, môže byť tethering pomocou smartphone, no toto riešenie zas má aj mínusi keďže 3G modul spojili s GPS, teda aj tak by som si kúpil ver. s 3G aby som neprišiel o neaké features.

Bol som rozhodnutý, že VITU kupujem, no teraz váham.
Zrejme počkám na prvé ohlasy. Zas nepotrebujem ju mať ako "prvý" :)
Obrázok užívateľa
Robo_1978

• PSN ID: Robo_1978

Poslaťod BlindMemoir » Sob 18. Feb 2012 17:50:51

Uhm.. 3DS, here i come! :)
Vitu určite nie pred 3DS, ktoré svojimi titulmi mi príde zaujímavejšou platformou (žiadne ultra útoky, každého osobná záležitosť :) ) a Nintendo to proste vždy vedelo s handhedlmi lepšie ako Sony. PSP som mal však skôr ako DS a odkedy som kúpil druhú menovanú konzolu, PSP som ani nechytil (DS samozrejme len originálky). Inak neviem, či ste postrehli túto zaujímavú správu, ktorá zázrakom obišla všetky slovenské weby - samozrejme myslím tie, ktoré nie sú sústredené iba na jednu platformu. http://mynintendonews.com/2012/02/16/re ... tendo-3ds/
Ja neberiem Uncharted ako veľké lákadlo, nemá multiplayer.. to vážne si vezmem Resident Evil: Revelations napríklad, ktorý vyzerá úžasne :)
Peace.
Obrázok užívateľa
BlindMemoir

• PSN ID: BlindMemoir
  • Andrej Špeťko

Poslaťod okjerdno » Sob 18. Feb 2012 18:12:01

jednoznacne vitu kupujem , predal som 3ds, par dobrych hier ,nic viac, potrebujem to pre zabavu aj kvalitu ,3ds nech si nechaju japonci aj s tymi ich trapnymi japonskymi hrami
Obrázok užívateľa
okjerdno

• PSN ID: okjerdno

Poslaťod wargi » Sob 18. Feb 2012 18:53:01

a sony je koho :nechapem:
v piatok som si kupil obycajne DS lite, ked ma prestane bavit tak vtedy sa zacnem pozerat po vite resp po 3DS
Obrázok užívateľa
wargi

• PSN ID: wargiSK

Poslaťod taurus » Sob 18. Feb 2012 19:32:33

Kedy sa uz vyvoj zivotnosti baterii prenosnych zariadeni posunie dopredu? 3 - 5 hodin?...na prenosnej konzole?...sranduju? A nejedna sa len o Vitu...takisto mobilne telefony.
Obrázok užívateľa
taurus

• PSN ID: rohlik78
  • taurusfitness@gmail.com

Poslaťod aceboris » Sob 18. Feb 2012 19:36:36

Všetko to je biznis, oni potrebujú veci čo málo vydržia, aby mohli ďalšie predávať :)

Obrázok užívateľa
aceboris

• PSN ID: aceboris

Poslaťod mbell » Sob 18. Feb 2012 19:40:37

taurus píše:Kedy sa uz vyvoj zivotnosti baterii prenosnych zariadeni posunie dopredu? 3 - 5 hodin?...na prenosnej konzole?...sranduju? A nejedna sa len o Vitu...takisto mobilne telefony.

To je daň za výkon. Štvorjadrový procesor a display s vysokým rozlíšením majú žiaľ veľkú spotrebu. Mám pocit, že vývoj batérií nestíha držať krok s rastúcim výkonom mobilných zariadení. Ja mám staršiu Nokiu a tú nabíjam raz za týždeň. :D
Obrázok užívateľa
mbell

• PSN ID: mbell-74

Poslaťod BlindMemoir » Sob 18. Feb 2012 19:49:53

Čo by nestíhal vývoj batérii.. len niekde sa predsa musí šetriť. Väčšinou sú to analógy, samotná kvalita materiálu a podobne.. Je na škodu veci, že má konzola takú malú výdrž batérie a to ešte tu nik nespomenul jednu chybu, ktorú Sony neodstránilo (čo nechápem prečo) - recenzenti sa sťažovali, že display je vonku takmer nepoužiteľný (a táto vec dokáže naozaj zamrzieť), takže treba vyhľadávať miestnosti, vlaky, autá, ... a podobne :) Takže všetci, čo tu máme PSP vieme, čo to obnáša, ak si chceme zahrať mimo domu. Nepokladám to za obrovský problém ale pri vypustení handheldu novej gen. by sa spoločnosť mohla snažiť odstrániť isté veci, ktoré ich majiteľov obťažovali. Však úspech takmer vždy stojí na detailoch.
Obrázok užívateľa
BlindMemoir

• PSN ID: BlindMemoir
  • Andrej Špeťko

Poslaťod mbell » Sob 18. Feb 2012 20:01:07

HulkM píše:To by tam bolo treba ale napisat. Lebo ak niekomu nepojde MP vo Wipeout ale MvsC3 tak na nejaky Hustle Kings moze zvysoka kaslat.

Je to tam. Nikto netvrdil, že MP vo Wipeout 2048 pôjde cez 3G spojenie. Ale WiFi má predsa každý model, takže MP si bude môcť zahrať aj ten čo kašle na KH. :)

HulkM píše:Tiez tak mi to cele prislo ako kritika na Wifi model a pomaly nepouzitelnost zariadenia ak nemate 3G model.

Tak to si ma ale úplne zle pochopil, nič také tam veru nie je. Len som chcel byť objektívny. Ako dôkaz Ti snáď bude stačiť, že ja osobne som tiež dal prednosť čisto WiFi verzii (keďže som stále v dosahu a na navigáciu už mám iné zariadenie).

HulkM píše:Tiez tak v tom uvode ako si to nazval si nespomenul najdolezitejsie veci u Vity a to hry. Uncharted ako dokaz vykonu konzoly, Wipeout 2048 dokaz cross-play moznosti aj so starsou hrou Wipout HD na PS3 a inovativne moznosti ovladacej schemy pri Gravity Rush, Little Deviants alebo Escape Plan.

Opakujem, že toto nebolo myslené ako recenzia na zariadenie ani hry. Viacero ludí napr. nevedelo, že WiFi model nemá v sebe GPS, tak som sa zameral na toto. Nemôžete chcieť, aby bolo všetko v jednom článku, veď by bol taký dlhý, že by ho nik nečítal. Ešte s touto témou len začíname, tak prosím o trpezlivosť! ;)

--

BlindMemoir píše:...a to ešte tu nik nespomenul jednu chybu, ktorú Sony neodstránilo (čo nechápem prečo) - recenzenti sa sťažovali, že display je vonku takmer nepoužiteľný (a táto vec dokáže naozaj zamrzieť), takže treba vyhľadávať miestnosti, vlaky, autá, ...

Popravde, ešte som nevidel taký display, ktorý by nemal problémy s priamim slnečným svetlom. Fyzika nepustí, aj keď tam dajú rôzne antireflexné vrstvy, taká plocha bude mať pri určitých uhloch dopadu svetla vždy vysokú odrazivosť.
Obrázok užívateľa
mbell

Poslaťod fedicko » Pon 20. Feb 2012 0:04:24

ako to je s poplatkami na ten 3g model? o tom som sa este nikde nedocital ze kolko sa plati mesacne a ako to vlastne funguje..? inac ja som este neni rozhodnuty, pred casom som cakal na ohlasenie noveho psp lebo som casto cestoval a hry na stare psp ma moc neoslovili ale teraz uz tolko necestujem tak by som to asi ani nevyuzil

Obrázok užívateľa
fedicko

• PSN ID: srobik77

Poslaťod HulkM » Pon 20. Feb 2012 0:47:04

fedicko píše:ako to je s poplatkami na ten 3g model? o tom som sa este nikde nedocital ze kolko sa plati mesacne a ako to vlastne funguje..? inac ja som este neni rozhodnuty, pred casom som cakal na ohlasenie noveho psp lebo som casto cestoval a hry na stare psp ma moc neoslovili ale teraz uz tolko necestujem tak by som to asi ani nevyuzil

U nas nieje vyhradeny operator. Bude stacit si vybrat operatora a datovy balik.
Obrázok užívateľa
HulkM

• PSN ID: HulkM1

Poslaťod Robo_1978 » Pon 20. Feb 2012 10:07:26

Vyskusal som Conter Strike Portable cez 3G.
Ping okolo 80ms.
FPS okolo 50
Pripojenie cez Telecom SK v BA Petrzalka.
Pausal: Podla Seba 5 s neobmedzenym datovym balikom.

Hranie je bez rozdielu oproti WiFi (100/8 Mbit od UPC ).

Zaver? podla mna dostacujuce podmienky na hranie nielen asynchr. hier, ale kludne aj fps ci zavody. ;)
Ak by bol zaujem, mozem spravit aj video.
Obrázok užívateľa
Robo_1978

• PSN ID: Robo_1978

Poslaťod fedicko » Str 22. Feb 2012 3:48:03

to si akoze kupim sim-kartu a budem mesacne platit za to 3g ? a v akom cenovom rozpati su tie ceny datovych balikov? v tomto som celkom "jednoduchy" :D

Obrázok užívateľa
fedicko

• PSN ID: srobik77

Poslaťod mbell » Str 22. Feb 2012 8:47:29

fedicko píše:to si akoze kupim sim-kartu a budem mesacne platit za to 3g ? a v akom cenovom rozpati su tie ceny datovych balikov? v tomto som celkom "jednoduchy" :D

Presne tak, kúpiš si SIM kartu u niektorého z našich mobilných operátorov. Koľko budeš platiť a za čo, záleží len od ich ponuky. Nechcem tu naozaj robiť reklamu, ale skús sa pozrieť na dátové služby O2 (to sa mi zdá najvýhodnejšie).
Obrázok užívateľa
mbell

Predchádzajúci

Späť na Novinky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: caba, Google [Bot]