) a Nintendo to proste vždy vedelo s handhedlmi lepšie ako Sony. PSP som mal však skôr ako DS a odkedy som kúpil druhú menovanú konzolu, PSP som ani nechytil (DS samozrejme len originálky). Inak neviem, či ste postrehli túto zaujímavú správu, ktorá zázrakom obišla všetky slovenské weby - samozrejme myslím tie, ktoré nie sú sústredené iba na jednu platformu. http://mynintendonews.com/2012/02/16/re ... tendo-3ds/

taurus píše:Kedy sa uz vyvoj zivotnosti baterii prenosnych zariadeni posunie dopredu? 3 - 5 hodin?...na prenosnej konzole?...sranduju? A nejedna sa len o Vitu...takisto mobilne telefony.

Takže všetci, čo tu máme PSP vieme, čo to obnáša, ak si chceme zahrať mimo domu. Nepokladám to za obrovský problém ale pri vypustení handheldu novej gen. by sa spoločnosť mohla snažiť odstrániť isté veci, ktoré ich majiteľov obťažovali. Však úspech takmer vždy stojí na detailoch.

HulkM píše:To by tam bolo treba ale napisat. Lebo ak niekomu nepojde MP vo Wipeout ale MvsC3 tak na nejaky Hustle Kings moze zvysoka kaslat.
HulkM píše:Tiez tak mi to cele prislo ako kritika na Wifi model a pomaly nepouzitelnost zariadenia ak nemate 3G model.
HulkM píše:Tiez tak v tom uvode ako si to nazval si nespomenul najdolezitejsie veci u Vity a to hry. Uncharted ako dokaz vykonu konzoly, Wipeout 2048 dokaz cross-play moznosti aj so starsou hrou Wipout HD na PS3 a inovativne moznosti ovladacej schemy pri Gravity Rush, Little Deviants alebo Escape Plan.

BlindMemoir píše:...a to ešte tu nik nespomenul jednu chybu, ktorú Sony neodstránilo (čo nechápem prečo) - recenzenti sa sťažovali, že display je vonku takmer nepoužiteľný (a táto vec dokáže naozaj zamrzieť), takže treba vyhľadávať miestnosti, vlaky, autá, ...

fedicko píše:ako to je s poplatkami na ten 3g model? o tom som sa este nikde nedocital ze kolko sa plati mesacne a ako to vlastne funguje..? inac ja som este neni rozhodnuty, pred casom som cakal na ohlasenie noveho psp lebo som casto cestoval a hry na stare psp ma moc neoslovili ale teraz uz tolko necestujem tak by som to asi ani nevyuzil

fedicko píše:to si akoze kupim sim-kartu a budem mesacne platit za to 3g ? a v akom cenovom rozpati su tie ceny datovych balikov? v tomto som celkom "jednoduchy"

Registrovaní užívatelia: caba, Google [Bot]