Presne ako hovoríš Filipos25 musíš urobiť všetky sety

Filipos25 píše:A ta trofej Sage už som kúpil všetky knihy v oboch mestách ale stale nemám trofej prečo ?

HulkM píše:No to mas tak. Tu sa debatuje a ziada o pomoc alebo ak je nieco zle. Niesi tu v teme prvy krat takze si ti mohol precitat. Ta trofej ma glitch a teda ze ti ju neda. Mozes hrat od zaciatkua tento raz bez UPDATE. Ak mas teda fakt vsetky knihy a trofej nikde. Prijemnu zabavu
úúžasné som dnes kvôli tomu premrhal celú nedeľu a nič xD

než som našetril potrebnú sumu trvalo mi to cca 3-4 dni.

Blooody_lachtan píše:Hej Filipos musíš to zmazať a ideš od znova ja som sa na tejto trofeji tiež popálil bola to posledná donež som našetril potrebnú sumu trvalo mi to cca 3-4 dni.

a chcem sa poďakovať všetkým čo mi helpli najmä HulkM a Bloody_lachtan diki

. Rád som ti pomohol. Nemáš za čo
. Dúfam že v platinách budeš pokračovať

Filipos25 píše:už mám aj ja platinovku![]()
![]()
a chcem sa poďakovať všetkým čo mi helpli najmä HulkM a Bloody_lachtan diki
![]()
![]()
. Inak ak si nehral dvojku alebo aj ked hej tak tam je v pohode Platina tiez.

a vymazať to tam ? Nerád by som urobil niečo zle a vymazal si všetky doteraz uložené dáta.

Header píše:Zdarec chalani. Dnes som si zohnal AC Revelations avšak bez online kódu. Chcel som sa preto spýtať na 3 dnový trial. Funguje to tak že tie 3 dni sa berú akože napr dneska o 17:00 začnem hrat tak presne o 3 dni o 17:00 mi trial skonči alebo je to myslené ako 3 dni hracieho času? Čo som tu vysledoval tak podaktorý mali problémy s trofejou Sage a updatom 1.02. Ked že ja som šikovný tak samozrejme som si ho nainštaloval, hru som však hral iba hodinu takže nie som ďaleko a preto ten update s radosťou odstránim. Potrebujem však poradiť ako lebo PS3ku mám pomerne krátko a neni som vo všetkom doma. Stačí zabehnúť do menu a pri hre stlačiťa vymazať to tam ? Nerád by som urobil niečo zle a vymazal si všetky doteraz uložené dáta.
Za odpovede ďakujem.
.

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], qaqaqaqaqaqaqa, SANTO