Mate nejaky napad, novu funkciu, ktoru by sme mohli mat na stanke? Vylepsili by ste nieco? Povedzte nam co mate na srdci!
ChatBox nie je momentalne realizovatelny a ani sa neplanuje zaviest.

Andrej píše:v novinkach je zoznam hier, ktore vyjdu teraz v maji...
to by tu mohlo byt kazdy mesiac
Chcel som spraviť pre celý rok 2010, ono to ale nema väčší význam, keďže čim je vzdialenejší dátum vydania hry, tým väčšia pravdepodobnosť, že sa ten dátum vydania nedodrží... Na konci predchadzajúceho alebo na začiatku každého mesiaca sa takýto zoznam určite objaví!

lao8 píše:Ja by som zas mal napad ci by sa nedali oznacit vsetky temy fora za precitane, niekedy to je uzitocne. Mozno to tu je ale ja som si to nevsimol.

a len tak dalej

Mojim cielom bolo a aj je spravit stranku, ktora bude prinasat tie najnovsie informacie zo sveta PS3, pomoct s problemami clenov, dat dokopy komunitu ps3jkarov a to ci uz organizovanim turnajov, sutazi ci uz funkciami, ktore som na stranke zaviedol. Coskoro ich tu konkretnejsie popisem. Sekcie som vytvaral tak, aby tie zbytocne temy tu neboli 

Andrej píše:hlavne dufam, ze sem nepridu 14 rocni inteligenti z konkurencneho webu s bezchybnym pravopisom

lukas1135 píše:Mohla by sa vytvorit sekcia PSN .. kde by sa davali novinky z PSN, zlavy na hry , dlc atd. ... niekto by kupil nieco zo storu a v tej sekcii by mohol hladat ludi na volne sloty aby ich hrali vysla co najlacnejsie ... dufam ze chapete ako to myslim
CHieF píše:Ja by som tu chcel, aby sa vylepšilo/pridalo:
1. Odsúhlasovanie ikon
2. Recenzie
3. Všeobecné fórum
4. Pridávanie hier do profilu - vlastním, prešiel som...

Andrej píše:hlavne dufam, ze sem nepridu 14 rocni inteligenti z konkurencneho webu s bezchybnym pravopisom