Vita má byť päť a viac ročná konzola

Re: Vita má byť päť a viac ročná konzola

Poslaťod qaqaqaqaqaqaqa » Uto 21. Feb 2012 16:46:54

HaJJzeLLhoFF_SvK píše:
Jaaaj tak sorry ze este neplanujem kupit Vitu a asi sa ti budem prisposobovat lebo paci sa tebe tak asi aj ja si ju pojdem kupit nie ? Tu uz clovek nemoze vyjadrit svoj nazor ??? Choj sa rozculovat do kuta

toto uz nie je ako na zaciatku, ked to bolo o nazore kazdeho z nas. teraz je to ako stado, bud mas nazor ako vsetci, alebo nemas a 16 rocny chlapac ti napise aby si sa splachol do hajzlu. ja mam napriklad 29, peniaze si zarabam a oproti tomu na co ich potrebujem, je kupa vity strasne velka hlupost, ale keby som napisal iba "kupa vity je strasne velka hlupost" tak stado je hned silne a uz si tu len tak palec hore neziskam. vy co si idete kupit vitu (ci uz mate peniaze z vyplaty alebo od rodicov)
neviete pochopit ze su ludia co vitu jednoducho vidia ako predrazenu hracku?

ps: slovo stado bolo pouzite iba obrazne (stado, tlupa, skupina) a nebolo pouzite ako urazka
Obrázok užívateľa
qaqaqaqaqaqaqa

• PSN ID: qaqaqaqaqaqaqa

Poslaťod cipur » Uto 21. Feb 2012 19:10:56

HaJJzeLLhoFF_SvK píše:To ze je na Vitu teraz neviem kolko hier neznamena ze ma zaujmaju vsetky... ako som hovoril zatial by som kupil iba Uncharted... a nauc sa pisat a potom sa do mna staraj vsade kde nieco postnem musis hned komentovat :p
nie nekomentujem vsetko co postnes :-) ... nemal som jednotki zo SJ a ani mi to nevadi zmierit sa s tym budes musiet ty , ja mam skor opacny problem tazko si vybrat :(

--

qaqaqaqaqaqaqa píše:
toto uz nie je ako na zaciatku, ked to bolo o nazore kazdeho z nas. teraz je to ako stado, bud mas nazor ako vsetci, alebo nemas a 16 rocny chlapac ti napise aby si sa splachol do hajzlu. ja mam napriklad 29, peniaze si zarabam a oproti tomu na co ich potrebujem, je kupa vity strasne velka hlupost, ale keby som napisal iba "kupa vity je strasne velka hlupost" tak stado je hned silne a uz si tu len tak palec hore neziskam. vy co si idete kupit vitu (ci uz mate peniaze z vyplaty alebo od rodicov)

ps: slovo stado bolo pouzite iba obrazne (stado, tlupa, skupina) a nebolo pouzite ako urazka
velmi sa milis precitaj si co je tu popisane a potom mozno zmenis nazor na stado na tie roky by si uz ten rozdiel mohol vidiet , mimochodom PSP stalo tolko co teraz vita A minuska uz niesu a ani by som ti nedal ale to co napisal ten *16 rocny chlapec* je pravda neviem preco si vytiahol o splachnuti ked pointa bola to co je napisane v tej vete co si nedocital , niesi jedini co pracuje a ked sa niekto na nieco tesi hadam je to normalne povedat na PS3MANII ze sa tesi na novu konzolu keby sa dalo tak ju kupim aj tebe ale to by si ju musel najprv chciet ??? lebo ja ju chcem :)

Obrázok užívateľa
cipur

• PSN ID: cipur
  • cipu111@gmail.com

Poslaťod BlindMemoir » Str 22. Feb 2012 17:01:08

qaqaqaqaqaqaqa píše:

Konečne komentár, pri ktorom bolo použité trošku racionálneho premýšľania a nie pudové výkriky plné prehypovania. Ja tiež neviem, čo na Vite ľudia tak vidia, preto ju nechcem kúpiť. Osobne by mi nevadila ani tak cena ako to, že s handheldmi od Sony proste človek nemá takú skvelú hernú knižnicu ako konkurencia. Viem, že Uncharted je tu pre niekoho silná značka (teraz budem ešte reagovať na výraz stáda, ktorý si použil. Toto slovo sa mi tu dosť spája so všetkými komentármi, ktoré tu boli pred vydaním U3 - človek proste nemohol mať iný názor alebo si dovoliť vytknúť tej hre akúkoľvek chybu, inak bol hneď ukameňovaný a pritom sa v trojke pohyby postáv nezmenili vôbec a rozdiely boli minimálne.. v niektorých faktoroch ešte horšie), Killzone, Resistance, God of War a podobne.. ale to sú všetko hry, ktoré robia vývojári, ktorí patria pod Sony. :nechapem: Takže "hráčom" stačí, ak sa na Vitu nahádžu silné tituly z PS3 a máme predaj? Podobnú taktiku používali na PSP, keď sa ho snažili ešte udržať chvíľu pri živote, lebo im proste štúdia nerobili žiadne hry, väčšina si radšej spravila hru na DS.. taká je realita. Myslím si, že to rovnako dopadne i s touto generáciou. V jednej téme som už aj vyhadzoval, že im vývojári utekajú od projektov na Vitu ku konkurencii. Uvidím, čo sa podarí, chcelo by to však úplne nový marketing a nie tento, ktorý ich potápa celú túto generáciu :D
Obrázok užívateľa
BlindMemoir

• PSN ID: BlindMemoir
  • Andrej Špeťko

Predchádzajúci

Späť na Novinky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: aceboris, Google [Bot]