Čauko chcel by som dať platinu z WWE svr2011 a potrebujem ľudí na royal rumble mylsim že musime byť 12 aspon tak my to ukazalo tak by som chcel urobiť 2 trofeje a to: The Last Man Standing-vyhraj royal rumble zápas,Win Or Lose, At Least You Tried-hraj rr až do jeho ukončenia tak by sme si mohli pomocť MOJE PSN:Xero4567
...1.(The Last Man Standing=vytvor si online zápas RR akonáhle sa ti tam niekto prihlási tak nemusíš čakať na daľších hráčov,hneď spusti zápas....zapamataj si ktorý wrestler je hráč online a snaž sa napádať len jeho a vyhodiť ho z ringu!!! keď sa ho zbavíš ostatných wrestlerov riadi počítač...tých zmákneš hravo... ...2.(Win Or Lose, At Least You Tried= keď spravíš tú hornú trofej toto ti blikne automaticky...tuto len musíš dohrať RR nie vyhrať len dokončiť zápas....
...rád by som pomohol,no 2011 som dal preč,mám 2012.. no wrestler takmer od malička ...skus to dať tak,ja som to dal na prvý krát keď som to robil...bolo to jednoduché ... (myslim že poznám ešte dvoch čo hrávali 2011 zistím či to ešte majú a skusím dohodnúť)